Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Páromnak soha nincs pénze,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Páromnak soha nincs pénze, mert hitelt örökölt, testvére szerencsétlen. Tartozik már nekem sokkal. Bunkó vagyok, mert már ráuntam és többet nem vagyok hajlandó adni ?

Figyelt kérdés

Egyszer vége lesz ennek,de mindig jönnek új fizetnivalók és a ház, ami miatt van a gond , annak is csúszik az eladása. Öccse ott van a házban ,hogy intézzen dolgokat, de semmit nem képes csinálni. Agyilag gond van nála, de nem is ez a nagy gond ,hanem hogy szenvedélybeteg. Barátom is azért iszik, de az öccse életképtelen is.

Most is nincs pénze már semmire ,mert jött egy fizetnivaló, amit ha nem fizet ki , nem tudják a házat eladni.

Irigység az ,hogy én nem vagyok hajlandó a tartalekomat rááldozni? Ha nekem van valami gond vagy a kutyának, akkor meg nekem nem lesz pénzem. Direkt vállalok plusz munkát is, de nem azért, hogy másnak adjam. Így is tartozik már sokkal.

2021. júl. 25. 07:39
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem abszolút nincs rád jó hatással,hogy szinte csak olyan emberek közt vagy, akiknek állandó anyagi gondjaik vannak.

Ráadásul mindezt külföldön, ahová az emberek többsége azért megy hogy kicsivel egyszerűbben vagy gyorsabban tőkét kovácsoljon magának.

Máshol sincs kolbászból a kerítés ez tény,de ha valaki ott is csak lefelé tud csúszni,azon én biztosan nem akarnék segíteni.

Azért nem mert ez a senkiházi mentalitás soha nem fog változni.

Nem kell ahhoz még csak különösebb emberismeret sem, hogy felismerjük,ha valaki képtelen ésszerű döntéseket hozni.

Nekem nagyon az az érzésem,hogy a párod és környezeted is ilyen.

Azzal csak nyersz,ha tovább lépsz.

2021. júl. 26. 08:05
 22/26 A kérdező kommentje:
Hova kellett volna jutnom? Családom úgysem lesz , gyerekem se lehet. Tönkre mentem ebbe a kinlódásba.
2021. júl. 26. 12:20
 23/26 anonim ***** válasza:

" Tönkre mentem ebbe a kinlódásba."

Ezért szabadulj meg az egész pereputtytól. Az odaadott pénz meg tanulópénz volt. SOha nem fogja visszadani, csak még többet kérni.

2021. júl. 26. 13:17
 24/26 A kérdező kommentje:
Oda akarja adni , majd ha el van adva a ház. Abból vissza tudja adni. Elvileg pár hónap. De most lett elegem. Hiába nulláznak ki mindent majd ,hogy ne legyen tartozás, pluszba nem lesz soha az életben, én meg nem vagyok az anyja. Bárcsak én haltam volna meg helyette..
2021. júl. 26. 14:20
 25/26 A kérdező kommentje:

Most álltam neki spórolósabban élni, mert 1 év múlva lakást vagyis házat szeretnék venni. Autóm van, minden más rendben van a hülyéket kivéve. Munkám is normális, éves, tudok félre tenni. Irigy leszek most már, magamra kell gondolnom.

De vajon mi értelme élnem, ha már ennyi idős vagyok és egyedül leszek a saját házamban? Max testvér és szülő van , gyerek ugye már nem lehet, férfi akkor minek.. Más gyereke se kell meg exfeleség se..

2021. júl. 26. 16:58
 26/26 anonim ***** válasza:
Még van esélyed! Ha normális vagy, vagy, lesz esélyed! ... de tény, kicsit elbasztad, hogy egy luzerre pazaroltad az idodet
2021. júl. 26. 17:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!