Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Páromnak soha nincs pénze,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Páromnak soha nincs pénze, mert hitelt örökölt, testvére szerencsétlen. Tartozik már nekem sokkal. Bunkó vagyok, mert már ráuntam és többet nem vagyok hajlandó adni ?

Figyelt kérdés

Egyszer vége lesz ennek,de mindig jönnek új fizetnivalók és a ház, ami miatt van a gond , annak is csúszik az eladása. Öccse ott van a házban ,hogy intézzen dolgokat, de semmit nem képes csinálni. Agyilag gond van nála, de nem is ez a nagy gond ,hanem hogy szenvedélybeteg. Barátom is azért iszik, de az öccse életképtelen is.

Most is nincs pénze már semmire ,mert jött egy fizetnivaló, amit ha nem fizet ki , nem tudják a házat eladni.

Irigység az ,hogy én nem vagyok hajlandó a tartalekomat rááldozni? Ha nekem van valami gond vagy a kutyának, akkor meg nekem nem lesz pénzem. Direkt vállalok plusz munkát is, de nem azért, hogy másnak adjam. Így is tartozik már sokkal.

2021. júl. 25. 07:39
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%

elég fura azt olvasni hogy nő is lehet ilyen.

ahhoz hogy ki tartottál eddig is gratulálok.

Innentől el kell döntened mit is szeretnél,milyen irányban akarsz tovább haladni,mennyire bízol a pasidban,akarsz-e egyáltalán vele élni,ha gyereket akarsz,azt tőle akarod-e.

nem sokat értek az élet dolgaihoz viszonylag fiatal vagyok még:25f

2021. júl. 25. 11:39
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
Miért van az, hogy ahol konkrét eset van, nem valami incel általánosítás, mindig a pasi húzza le a nőt?
2021. júl. 25. 12:12
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
Soha nem fogja visszaadni. Kihasznál. Jó nagy lúzer vagy hogy hagyod
2021. júl. 25. 12:12
 14/26 A kérdező kommentje:

Eladáson van már a ház, de jött egy levél és fizetnivaló, majdnem terhelt rá a bank és akkor az eladás úszik. De ígyis 1 hónapot csúszni fog az egész.

Most épp haza akar költözni ideiglenesen, hogy rendet tegyen ,mert öccse b.f.sz. Megmondtam neki,hogy több pénzt nem adok, nem azért dolgozok. Külföldi fizetése ,mert mi kint dolgozunk, rámegy mind erre a sz.rra. Még a mostani dupla fizetése is,ami majdnem 1 millió Ft. Enyémet direkt betettem egy spórolós online bankba a saját bankomnál, plusz befizettem valamit és szóltam neki ,hogy nem tudok adni egy fillért se. Mondtam neki ,hogy befejeztem, nem vagyok hajlandó szerencsétleneken segíteni. Remélem felfogta.

Meg ha most hazaköltözik, leszámol, mondom neki ,hogy úgy jöjjön vissza hogy van pénze magára. Vagy keressen szállással munkát, de ha 400 € a lakás és egyedül fizetem, akkor már legyek egyedül nyugalomban. Úgysem szándékozom közös lakást venni soha vele ,én meg arra gyűjtök. Mert mi van ha vége ennek a szenvedésnek és öccse megint saját hibájából anyagilag lecsövesedik, rajta segit aztan majd én fizessek mindent vagy oda akarja hozzánk költöztetni. Kihagyom.

2021. júl. 25. 17:43
 15/26 anonim ***** válasza:
100%

14

Orulok h megjott az eszed! Csak cselekedj is igy

2021. júl. 25. 17:51
 16/26 A kérdező kommentje:

Nem akar átverni, biztos oda akarja adni a pénzt, de szerencsétlenkedésre nincs szükségem. Amióta kint dolgozunk, valahogy mindig ő az ,akinek inkább volt anyagi gondja, mint nekem. Pedig ő általában többet keresett.

Bunkó vagyok, de nem szeretnék segíteni senkin ,akinek örökké csak gondja van. Ami szerintem önhibából legtöbbször.

2021. júl. 25. 19:49
 17/26 anonim ***** válasza:
Szerintem igazad van és teljesen érthető, hogy ezt nem akarod továbbra is hagyni. Mit szólt? Illetve kb mennyi lével lóg neked?
2021. júl. 25. 20:10
 18/26 A kérdező kommentje:

Egy havi külföldi fizetéssel kb.

Mivel részeg volt ,mert az utolsó pár€ is sörre ment el , majd józanul ismét mondom.

Amikor mondtam, hogy nem tudok már adni semmit, csak nézett és mondta ,hogy nem is akar már tőlem kérni.

Az a probléma, hogy anyjának vett fel hitelt itt és nem lett fizetve, ezért ő se kap hitelt egy centet sem. Így nem tudom most kitől fog kérni, mert egy ismerős se tud adni. Egyik bénább, mint a másik. Akinek lenne ,az meg megcsinálta a problémát magának és most arra kell költeni.

Most elment plusz munkazni pár órát, de messze van még fizetés.

2021. júl. 25. 20:19
 19/26 anonim ***** válasza:
Őt kihasználta a tesója, ő meg kihasznál téged. Családi minták. Sajnos sztem felejtős.
2021. júl. 25. 20:53
 20/26 anonim ***** válasza:
Ferfikent irom neked: menekulj. 35 eves vagy, nem jutottal messzire az eletben. Ha most lepsz meg lesz eselyed.
2021. júl. 26. 07:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!