Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Páromnak soha nincs pénze,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Páromnak soha nincs pénze, mert hitelt örökölt, testvére szerencsétlen. Tartozik már nekem sokkal. Bunkó vagyok, mert már ráuntam és többet nem vagyok hajlandó adni ?

Figyelt kérdés

Egyszer vége lesz ennek,de mindig jönnek új fizetnivalók és a ház, ami miatt van a gond , annak is csúszik az eladása. Öccse ott van a házban ,hogy intézzen dolgokat, de semmit nem képes csinálni. Agyilag gond van nála, de nem is ez a nagy gond ,hanem hogy szenvedélybeteg. Barátom is azért iszik, de az öccse életképtelen is.

Most is nincs pénze már semmire ,mert jött egy fizetnivaló, amit ha nem fizet ki , nem tudják a házat eladni.

Irigység az ,hogy én nem vagyok hajlandó a tartalekomat rááldozni? Ha nekem van valami gond vagy a kutyának, akkor meg nekem nem lesz pénzem. Direkt vállalok plusz munkát is, de nem azért, hogy másnak adjam. Így is tartozik már sokkal.

2021. júl. 25. 07:39
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
35%
Téged jól átvágtak, ugyanis hitelt nem lehet örökölni.
2021. júl. 25. 07:44
 2/26 anonim ***** válasza:
100%
Inkább ez a normális, józan hozzáállás. Az eddig adott pénz is valszeg tanulópénz volt. Lépj le, nagyon zűrösek.
2021. júl. 25. 07:46
 3/26 A kérdező kommentje:

Vissza fogja adni ,csak kinlódás ami már megy. Meguntam,nem bírom.

Itt vagyok 35 évesen és saját lakást szeretnék venni és minél előbb. Nem pedig áldozni még másra . Nem vagyok fiatal.

2021. júl. 25. 07:54
 4/26 anonim ***** válasza:
95%

3

Nem nyuszikám, nem fogja visszaadni soha az életben. (Hiába mondj) Legyél okos, és dobd ki ezt a sz*rt! Ezer meg egy, normalis, sikeres pasi rohangál a vilagban, nőre varva! Hát normális vagy te? Nőként pénzelsz egy pasit?????

2021. júl. 25. 07:59
 5/26 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagy túl tájékozott.

Lehet adósságot örökölni.

Pl egy jelzáloghitellel terhelt ingatlant megörökölve az elhunyt tartozása is az örökösé lesz.

Lemondani le lehet róla, például olyan esetben,ha van egy 5 millió Ft értékű ingatlan, amire a felvett hitelt hosszú ideje nem fizették és a kamatok miatt annyira többet kellene visszafizetni,mint az ingatlan értéke.

Kérdező, szerintem ne csinálj ebből problémát magadnak.

Egy felnőtt ember magáért felelős.

Van olyan helyzet,amikor odaáll az ember a társa mellé és segít,de ez nem az a helyzet.

Neki kéne ettől rosszul éreznie magát,nem neked!

2021. júl. 25. 08:02
 6/26 anonim ***** válasza:
93%
35 éves nőként a lúzer alkesz pasid meg az öccsét pénzeled? Kapj már a fejedhez, ebből semmi nem lesz. Még pár évet elszarakodhatsz velük, ha akarsz. A pénzről mondj le, soha nem látod többet.
2021. júl. 25. 08:03
 7/26 anonim ***** válasza:
100%
Többször kiírtad, többször válaszoltunk.
2021. júl. 25. 08:26
 8/26 anonim ***** válasza:
100%
Lépj le. Ilyen egyszerű
2021. júl. 25. 08:49
 9/26 anonim ***** válasza:
100%

A hiteltartozás öröklődik, hacsak nem volt biztosítása erre az illetőnek.

#5-öst annyival egészíteném ki, hogy az ingatlan értéke fedezheti a jelzáloghitel tartozást, csak ahhoz vagy el kell adni és abból kifizetni, vagy elárverezik, de sajnos ez utóbbi nem megy ilyen könnyen. Vannak olyan térségek és olyan ingatlanok, amiket nem tud elárverezni, akkor viszont az adósságot behajtónak átadják és neked kell ugyanúgy kifizetni.

Sajnos ez egy nagyon kellemetlen helyzet, mert a párod és nehéz neki nemet mondani. A megoldás az, hogy szétmentek most, mert előbb-utóbb magától is ezt fogja hozni magával a helyzet, egy ilyen adósságspirálból nem lehet kikerülni, hacsak nem lesz olyan munkája, amivel nagyon sokat keres, ráadásul iszik is. Sosem tudtam megérteni, hogy akinek nincs pénze arra, hogy az élete rendben legyen, tartozásai vannak, az hogy tud ivásra költeni, miből? Még, ha lenne is pénze több, akkor sem fogja az adósságot kifizetni, mert nekem az a tapasztalatom, hogy aki kéreget mindig, elkölt mindent utolsó fillérig, az egy idő után annyira megszokja, hogy ha pénzhez is jut, azt nem fogja adósságok törlesztésére fordítani soha.

2021. júl. 25. 10:14
 10/26 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy köteles őt eltartani, lépj ki ebből.a kapcsolatból még mielőtt mindened rámegy
2021. júl. 25. 10:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!