Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félnem kellene? Forduljak a rendőrséghez?
Szard le.
Ha fel is teszi valahova, akkor te válaszolj azzal, hogy megváltoztatod a hajad. Mondjuk valami jobb színre befesteted, más fazont vágatsz. Satöbbi.
Már nem lenne belőle gond, hogy ha feltenné.
Drága lesz a feljenetés. Mármint pénzbe. Új telefonszám és lehetőleg ne add meg közös ismerőseiteknek. Láthatod, hogy milyen emberrel voltál együtt. Lehet 3 év alatt nem jött ki, de később előkerült volna, mert ez birtoklási vágy.
Remélem az új kapcsolatod jobb és tisztelhetőbb emberrel vagy együtt!
Félni semmiképp se félj, mert annál rosszabb lesz, nyeregben érzi majd magát és vérszemet kap.
Rendőrséghez úgy tudsz fordulni hogy feljelented hogy komprommitáló képeket rakott fel a beleegyezésed nélkül, de nem hiszem hogy tudnának mit csinálni.
Meg utána mászkálhatnál tárgyalásokra, meghallgatásokra ami lehet jobban idegesítené és bosszút forralna már csak ezért is...
Kicsit kellemetlen de minden csoda 3 napig tart, majd megunja.
Jól és ügyesen teszed hogy új számod lesz, ha hív is ne foglalkozz vele, ne vedd fel, ne reagálj rá.
Ha a kutyáiddal csinálna valamit azt viszont jobb ha tudja hogy ez már bűncselekmény és állatkínzásért börtön jár, min. 2 év, tehát ezt lehet ő is tudja, így nem fog kockáztatni.
Én is hasonló cipőben járok, mit te, csak hozzám pl. be is tört, én meg feljelentettem. remélem minél hamarabb vége lesz ennek a rémálomnak!
Figyu!
Nem vagyok az erőszak híve,de lehet hogy keresned kellene valakit,aki lekenne neki pár pofont.
Nem kell kórházba juttatni, csak egy kicsit megfélemlíteni!
Használna a dolog hidd el!
Elég ha oda áll elé egy nagydarab csávó, jól leüvölti, máris behúzza a fülét farkát, ha nem egy védtelen nő áll előtte!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!