Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Plátói szerelem. Kihez forduljak? Nagy a baj.
mindenki átesik ezen
halálos szerelmes voltam 3 éven keresztül a legjobb barátomba
közben ő váltogatta a barátnőit
minden nap írtam
majd megismertem a későbbi barátomat
ne aggódj
hány éves vagyok? én 15től 18ig szenvedtem
Ha elmeséled valakinek pontosan mi a helyzet, akkor talán az tud segíteni, vagy már önmagában hogy elmondod az is... talán lassan könnyebben feldolgozod, kicsit mindig másképp (kívülről) látod. és akkor lassan, nagyon lassan, kezd gyengébb lenni a dolog. Nem elmúlik, hanem mint egy érzés amit kimostak belőled, és ha rá gondolsz azért még visszajön néha.
Ha gondolod nekem mesélhetsz.
17/f
Szia!
Velem kb majdnem ez a helyzet, csak nem plátói szerelemről van szó, hanem arról, hogy szakított velem a barátom, vagyis már csak exbarátom...
Az a durva, hogy én nagyon szerettem, és vele vesztettem el a szüzességem is, de ő bevallotta később, hogy nem, sőt, soha nem is volt igazán szerelmes belém... Teljesen összeomlottam. Azért is, mert nyilván, ha tudtam volna, hogy nem szeret (amit egyáltalán nem vettem észre, mert minden gesztusa, cselekedete olyan volt, mintha teljesen belém lenne esve), nem fekszem le vele, pláne nem életemben először. :(
De így történt, és nagyon fáj.
De egyébként már jobb. Próbálom a rossz tulajdonságait sorolni folyamatosan, mikor eszembe jut, még egy listát is készítettem róla. :D
Meg sok zenét hallgatok, emellett eljárok ide-oda, ismerkedem. Az az érdekes az egészben, hogy egyre jobban kezdem elfelejteni, pedig ezt eddig lehetetlennek hittem, és én is úgy éreztem és sírtam egész nap, mint Te. :)
Tereld el a figyelmed folyamatosan! Akármivel!!!
SIKERÜLNI FOG!
De ha akarsz, írhatsz privátban is!
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!