Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Plátói szerelem. Kihez forduljak? Nagy a baj.
Figyelt kérdés
Kérlek szépen benneteket ne röhögjetek ki, mert most is alig tudok írni a könnyeimtől!! Szerelmes vagyok egy fiúba nem kis ideje, de már régóta semmi nem alakult ki köztünk, de én egyszerűen képtelen vagyok elfeledni, szenvedek, sírok miatta minden egyes nap!!!! Tudom, hogy ez plátói szerelem, hogyan tudok tőle megszabadulni???Kihez forduljak, mert ezen már csak más tud segíteni, mert magamtól nem sikerül elfelejteni már próbáltam nem egyszer s nem kétszer!!! Képtelen vagyok kiverni a fejemből, bárhova nézek, bárhova megyek, bármit csinálok ő van az eszembe és elsírom magam, hogy talán soha nem lehet az enyém!! Ki tudná ezt kivenni a fejemből, pszichológus vagy ki??? Kérlek szépen segítsetek, mert idegösszeroppanást fogok ez miatt kapni, hogy nem lehet az enyém!! Kihez forduljak??2011. aug. 21. 22:48
11/11 anonim válasza:
Én 5 éve vagyok így (12-17ig, és még nincs vége szerintem...) Nálam az a baj, hogy lenne remény, és szerintem bejövök neki, csak sok kifogást fel lehetne hozni, hogy miért ne... és gyáva vagyok...
Én művészetbe menekülök, úgy viselem el :) Zenélek, festek, rajzolok, írok, mindent, amit lehet, csak alkossak valamit, az a lényeg, attól jobban érzem magam. Beletörődtem, hogy a művészek sorsa a magány...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!