Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tudom, hogy nem a facebookon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Only a man kérdése:

Tudom, hogy nem a facebookon kell élni az életünket, amit alapból nem teszek, de ki hogy reagál az ilyen dolgokra?

Figyelt kérdés

Nos, van egy barátnőm, a kor azt hiszem nem igazán lényeg most.

A kérdés inkább arra hegyeződne ki, hogy mennyire viselitek el ha a párotok vissza igazol idegen embereket, akik végül lájkolja a párod képét, és ő vissza lájkol?

Mennyire szoktatok ilyen helyzetben féltékenyek lenni a másikra? Mennyire normális dolog ezért féltékenynek lenni?

2021. júl. 25. 00:10
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:

Tudom, hogy a saját lelki problémám is egyben ez a témakör, ugyan is nem tartom magam adonisznak, se jó palinak, szóval nehezen értem meg, hogy valakinek tényleg képes vagyok jó lenni.

Ilyenkor mikor valakit belájkol, tökre úgy érzem magam, mint ha nem lennék neki elég. Alapból nem szoktam senkit se lájkolni és őt se lájkoltam, bár a kapcsolatunk titokban van, lassan már fél éve lennénk együtt.

Csak tudom, hogy instán is pl szokott helyes pasikat szivezni, ott nincs rendes lájk mint facebookon. És nem akarja felfogni, hogy ezzel mi a probléma.

Másnak is hasonlóan szarul esik, vagy csak én vagyok ennyire degenerált? :/

2021. júl. 25. 00:14
 2/11 anonim ***** válasza:
65%

Nem vagy degenerált! Normális, felnőtt ember nem igazol vissza idegeneket, és nem szívez/like-ol valakit, azért mert jól néz ki.

Gondolom 20 évesek sem vagytok..

2021. júl. 25. 00:58
 3/11 anonim ***** válasza:
25%
Van amikor így kezdődik egy l'amour, akárki akármit mond. Nekem is jeleztek már így, én is jeleztem már így. Ettől függetlenül tényleg sokszor túl van értékelve.
2021. júl. 25. 01:49
 4/11 anonim ***** válasza:
63%

Kedves Kérdező! Én látatlanban és ismeretlenül nem tudom megmondani, hogy pontosan mit csinálj a kapcsolatoddal, viszont leírom, hogy nőként hogyan látom ezt az egész dolgot.

Őszintén, már nagyjából általános iskolában belénk sulykolták, hogy ismeretleneket ne jelöljünk vissza, nem véletlenül, mert veszélyforrás lehet. Barátnődnek ez kimaradhatott, szerintem egyébként kicsit primitív is. Nekem abban az értelemben jelennek meg "ismeretlenek" a profilomon, hogy élőben még nem találkoztunk, hanem online fórumokon ismertük meg egymást, de nálam ott is alapkitétel az, hogy legalább pár szót váltsak vele a jelölés előtt. Lájkolni, szívezni szoktam, de félmeztelen fotókat, szexuális tartalmakat, 500. "csak úgy" szelfiket soha, és nem ácsingózok nyíltan instás cukifiúk után sem. Egyébként ha kapcsolatban lennék, fontos lenne számomra, hogy a párom ne érezze azt a közösségi médiás viselkedésem alapján, hogy veszélyben van a kapcsolatunk, és hogy ha valami mégis aggasztja, elmondhassa nekem, és megbeszéljük. Fordított esetben nekem is rosszul esne, ha a srác idegen csajokat jelölne vissza, és lépten-nyomon instacsajokkal venné körbe magát (mit esne, volt már részem hasonlóban, rosszul esett :D ).

Az a helyzet, hogy a legtöbb ember a szőnyeg alá söpri ezt a témát azzal, hogy "Jajj, hát az csak a közösségi média, ilyennel nem érdemes foglalkozni!", mintha az ember közösségi média-viselkedését valami gonosz alteregó irányítaná, és hát szegény emberek igazán nem tehetnek róla, hogy mit csinálnak ott. Én azt vallom, hogy a közösségi média és a "valós világ" nem ilyen jól elkülöníthetőek, mert mindkettőben ugyanaz az ember vagy, és a párod is ugyanaz az ember, ezért habár nyilván egy like vagy emoji miatt nem érdemes eldobni egy kapcsolatot, intő jel lehet, hogy folyamatosan más pasik után ácsingózik, bizonyos értelemben keresi a társaságukat, emellett a kettőtök kapcsolatát pedig titkolja, arról nem is beszélve, hogy nem próbál változtatni, amikor elmondod, hogy neked ez (jogosan!) rosszul esik...

2021. júl. 25. 02:18
 5/11 anonim ***** válasza:
75%
Fél éve titokban vagytok együtt? Ti nem vagytok együtt. Ennyi.
2021. júl. 25. 06:45
 6/11 anonim ***** válasza:
80%
Sosem jelölök vissza idegeneket, pláne nem állok szóba velük... 27N
2021. júl. 25. 07:54
 7/11 anonim ***** válasza:

Nem érdekel a facebook.

Lehet neked idegen,de neki ismerőse (vagy az volt valamikor).

2021. júl. 25. 11:51
 8/11 A kérdező kommentje:

De együtt vagyunk, voltunk, csak az anyja nem engedi, vagy is akarná, hogy pasija legyen. Szóval ezért vagyunk titokba együtt. Csúnya dolgokkal fenyegette pasi ügybe már.

Igazából már sokszor ki akart tenni ő is. Sajnos sok apróbb-nagyobb vita volt, ami nem tetszett neki, bár én inkább csak azért vitáztam ha vitáztam is, mert éreztem hogy nem foglalkozik velem úgy, ahogy azt szeretném, vagy jól esne.

Akkor itt ez a másik téma: sokáig azt mondta, hogy ő nem a facebookon éli az életét, aztán egyszer csak közölte, hogy vissza fogja jelölni az embereket innentől.

Aztán most hogy telefont akar venni, bejelölte azt, vagy ő, tök mindegy, vissza is igazolta, akitől venné. Nekem ha párom van, nem jelölgetek semmi nőt, még akkor se ha vennék tőle valamit. Anélkül is lehet valakivel beszélni.

Meg engem nagyon zavar, hogy lájkolják a képét, akkor már alap, hogy vissza lájkolok? Szerintem nem normális, de én se.

2021. júl. 25. 12:21
 9/11 A kérdező kommentje:
A másik dolog amiért nagyon félek, van egy srác akit rajta keresztül ismertem meg, néha beszélgetünk, ritkán. És elmondta a srác, hogy volt egy 4 éves kapcsolata, de megcsalta a csaj. Nos.. tudom hogy sokan képesek megtenni, akár mennyire tűnnek ártatlannak. Köztünk meg van pár száz kilométer. Nem mondom, hogy olyan, de mivel nem látom minden nap, nem tudhatom mit csinál és természetes hogy félek.
2021. júl. 25. 12:25
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

"Igazából már sokszor ki akart tenni ő is. Sajnos sok apróbb-nagyobb vita volt,"

Ki is fog tenni,mi a fenét akarsz te ott?

2021. júl. 25. 15:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!