Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Gáz ha Facebookon a barátomnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz ha Facebookon a barátomnak az Exével van fent képe?

Figyelt kérdés

Egyedül egy lányba volt szerelmes akivel kint van facen vele és felhoztam neki tegnapelőtt és nemis az lett volna a valasza hogy törlöm vagy hasonló hanem nem szeretnék újra belekezdeni a témába

De viszont mondta engem szeret meg szerelmes belém

2021. ápr. 19. 22:38
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem oda írni 2018as a kép csak mondta azt nem akarja kitörölni
2021. ápr. 19. 22:40
 2/11 anonim ***** válasza:
86%
Gáz, én töröltetném vele, mondván, hogy ez számomra megalázó. Ha nem törli, nem is szeret.
2021. ápr. 19. 22:40
 3/11 A kérdező kommentje:
Még aztis hozzá teszem a telefonjába is benne vannak a közös képek és azt se akarja kitörölni
2021. ápr. 19. 22:42
 4/11 anonim ***** válasza:
89%
Gáz. Nem az évek számítanak, vannak akik 10-15-20 év után sem tudnak továbblépni és egy helyben topognak, még mindig sírva az akkori ex után.
2021. ápr. 19. 22:43
 5/11 anonim ***** válasza:
51%
Ha nekem az életem része volt valaki, nem fogom letörölni, max nem rakom nyilvánosba. Szerintem gyerekes letagadni a múltat. Nem ezen múlik a továbblépés.
2021. ápr. 19. 22:48
 6/11 anonim ***** válasza:
75%
Nem szeret téged.
2021. ápr. 20. 00:12
 7/11 anonim ***** válasza:
81%
Azok csinálnak ilyet akiknek örökre fontos marad az ex.
2021. ápr. 20. 00:45
 8/11 anonim ***** válasza:
94%
Én se törölném ki a telefonomból, az egy emlék, több tíz év múlva jó lesz visszanézni. Nem kell letagadni a múltat, viszont közszemlére sem kell tenni. Facebookon nincs helye egy ilyen képnek.
2021. ápr. 20. 09:39
 9/11 anonim ***** válasza:
34%

Telefonomban/gépen nekem is minden meg van és meg is marad! Az életem része a múltam és az exeim is.

Facen egy exemmel van kinn közös kép, egy fontos kép és marad is!

Sztm így követelőzni meg érzelmileg zsarolni h törölje...hát nem tudom, ha ikye leszek hamar meg un.

N29

2021. ápr. 20. 12:00
 10/11 anonim ***** válasza:

#9 Mindenkinek volt exe, nem ez a gond. Fontos pillanatokat osztottak meg egymással, egy ideig része voltatok egymás életének. Az a gáz mikor ezt mutogatják kifelé a kapcsolat után is, már új párral az oldalukon. Telefonon is kva gáz tartani véleményem szerint, elég egyértelmű hogy nem akar túllépni rajta teljesen az adott személy, de az legalább nem nyilvános. Azért az is szép lehet, mikor az aktuális pasid képeit az exeid fotóin át görgeted, mintha a skalpokat nézegetnéd.

A pillanatok, amikben pl. a képek készültek, a privát dolgotok volt, annak a közös képnek a fejedben kell lennie a megfelelő helyen. A képeket le lehet menteni értelmes helyre, ami megőrzi őket, de már nincs szem előtt, mert minek.

Elég nagy eséllyel ha neki lenne kint képe az exével, visítanál és összetörnél, mondván nem vagy elég jó, nem szeret eléggé és csak egy pótlék vagy neki. Még lehet kérdést is írnál ki ide, hogy megsimogassák a lelked.

Mind ismerjük azt a logikát, hogy "nekem mindent szabad, de nekem határaim vannak", találkoztunk már vele elégszer. Neten könnyű előadni a szuperembert.

2021. ápr. 20. 13:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!