Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Működőképes lehet így egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Működőképes lehet így egy kapcsolat - szabadidő kérdés?

Figyelt kérdés

Most fejeztem be az egyetemet, szeptembertől kezdek életem első komolyabb munkahelyén 40 órában, H-P, átlagos munkarendben (8/9-17 h).

A barátom ezzel szemben edzőként dolgozik, szintén hétfőtől vasárnapig(!!), 12-19 óráig tart a munka minden hétköznap, ezen kívül hétvégén is van 2-3 meccs (mindig vasárnap és szombat is, random időpontokban, és egy meccs kb 4-5 óra elfoglaltságot jelent neki edzőként). Ráadásul most fog egy olyan mesterkepzest nappali tagozaton elkezdeni (ugye nála a hétvégi munka miatt a levelező nem játszik), amihez amúgy nem annyira ért, mert sok benne a matek, penzugy (sporttal kapcsolatos bsc-je van). Mondta, hogy majd én segítek neki (gazdasági szakon végeztem), mondom király :D

Őszintén, én valahogy abszolút nem látom kettőnk időbeosztásában a metszetet, pláne hogy egy nappali tagozatos képzésen azért a terhelés is nagy. És ebben az is nehezítő tényező, hogy nekem nagyon fontos az (minőségi) együtt töltött idő, és azt érzem, erre nem lesz lehetőség.

Szeretjük egymást a barátommal, de én úgy érzem, hogy az én életem most az egyetem után végre rendeződik, lesz fizetésem, fix időbeosztasom, és nekem már arra lenne szükségem, hogy ezek mellett kialakuljon egy dinamikus párkapcsolatom is, nem ilyen heba-hoba összevisszasag... Én is voltam egyetemista, tudom milyen egyetemistanak lenni, és hát nem tudom, hogy fog neki eleve beférni a meló... Nem hogy én. :/

Nagyon magam alatt vagyok...

Mit gondoltok? Ti hogy látjátok ezt kívülről? Lehet én reagálom ezt túl, mert aggódom, és nem kéne ezen rágódni...

2021. júl. 24. 10:49
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Mennyi ideje vagytok együtt? Te komolyabb gondolkodásúnak tűnsz, mint a pasid
2021. júl. 24. 17:22
 12/14 A kérdező kommentje:

4 hónapja vagyunk együtt, nekem előtte volt egy 3,5 éves kapcsolatom is... Talán ezért vagyok komolyabb, mert az exemmel már kb a közös jövőt terveztük és én "megszoktam" (?) talán ezt a gondolkodásmódot.

Jelenlegi barátomnak rövidebb kapcsolatai voltak és azok is inkább tízenevesen, max 20 eleje

2021. júl. 24. 23:53
 13/14 A kérdező kommentje:
Azt meg hozzátennem, hogy tavasszal nem volt ennyi munkája a covid miatt, volt 2 szabad napja a héten (ebből egyik mindig hétvége volt), és ezért nem tűnt fel.. És én azt hittem h ez a normális, aztán most ősszel szembesültem vele, hogy az egy ilyen light verzio volt...
2021. júl. 24. 23:56
 14/14 anonim ***** válasza:
Szerintem rossz lora tettel, ez az ember nem fog a te eletedhez sosem kapcsolodni. Olyan emberrel is nehez kapcsolatot kialalkitani, aki veled egyezo munkarendben van, de igy a leheto legtavolabbi szitubol indultok es a valtozas is csak tovabb lok ezen. Biztos ekkora a szerelem, hogy megeri neked?
2021. júl. 26. 13:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!