Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha szabadidőben nem érzem jól vele magam akkor offos a kapcsolat?
Szerelmes vagyok, valahogy a szexen alváson kivul valahogy olyan nem jo vele semmi
Pedig tetszik ami nagyon ritka hogy találok olyat aki mindennek megfelelel. Kulsore tetszik, tanult, önállo, szeret, velem jár, jókat beszélgetunk, lehetne vele tervezni stb stb minden szuper lenne
De valahogy van bennem feltekenyseg is, mikor masokon agyal, szoval velem van de más nokrol beszel gondolkodik meg ilyesmik. Ha ez epp nincs is, de olyan sz.r hogy az exszel pl röhögünk annyit valoban egyrol kommunikalunk, a baratommal meg mintha egymas mellett lennénk csak, nem egyutt.
Szoval lassan ujra off egy kapcsolatom? Kicsit kétlem hogy mindezt valahogy nem ő generalja hogy en nem szívesen vagyok vele, azaz h csak belőlem áradna ez tokegyedul. Sztem eszrevenném ha szivesen lenne velem es jo lenne.
Vagy olyan létezik kapcsolatban hogy az egyik boldog szivesen van velem, es ennek ellenere en benézek mindent es belolem árad egyedul hogy még haverokkal is jobban érezném magam mint a saját barátommal?
De ennek ellenére nem múlnak bennem az érzések.
Szoval inkabb vagyunk külön szabadidőben mint együtt, de akkor miért ő az "Isten", miért vagyok szerelmes?
Rendes kapcsolat.igazabol nem rajta mulik
Bennem van csak ez hogy ha raerek szabadidoben akkor potlék kell inkabb mint ő. Mert vele olyan fura semmilyen vagy sz.r:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!