Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akarja már a barátom hogy edzésre járjak? Nekem ez fontos, és tudja, de nem érti meg.
Az elején rendben volt neki a dolog, tudja hogy szeretek röplabdázni, de ma kiakadt mert heti egy edzésre eljárok holott távkapcsolatunk van, így nem az aféle közös időnkből veszem el ezt az egy órát amikor együtt vagyunk.
Ma azt mondta, hogy ez miatt az egy óra alatt igazán elgondolkozik a szakításon...
Pedig mikor elkezdtem a sportot, megkérdeztem hogy nem bánj-e ha megyek, és hogy támogatni fog-e benne.
Nem járok szinte soha sehova, így egy óra azt hittem belefér...
Miért csinálja ezt? Hogyan kéne kezelnem?
Nem fogja úgyse ott hagyni
Ha en is azt mondom hagyja el akkor annak ellenére
Nem èrtem mièrt vannak ennyire lepontozva a válaszok, teljesen igazuk van. Ez egy nárcisztikus, uralkodó, kontrollmániás nyomorèk. Heti egy óra miatt akkor sem lehetne egy szava sem, ha a közös időtökből menne el, nemhogy így.
Egy párkapcsolat nem arról szól, hogy a kötelező munka/suli után minden szabadidejüket csak együtt tölthetik, ès semmi mással nem foglalkozhatnak.
Kèrdező olvass utána, hogy az ilyen kapcsolat milyen romboló, nem a levegőbe beszèlünk csak.
"Ma azt mondta, hogy ez miatt az egy óra alatt igazán elgondolkozik a szakításon..."
Most gondolj bele, ez lazán zsarolás, manipulálás, hamis bűntudat keltès. Ès felteszem nem ez volt már eddig sem az egyetlen eset.
Ezt úgy tudod kezelni, hogy szakítást, tiltod, aztán vissza se nèzel.
De mèg ha nem is szakítasz, mert gyanítom nem fogsz, a minimum annyi, hogy nem dőlsz be a zsarolásnak. Esze ágában nincs szakítani, ès nem is fog, elhiheted.
Mond meg neki, hogyha emiatt szakítani akar, akkor nincs is èrtelme tovább. Pont. Mèg ha akkor meg is sèrtődik rá, utána ő pitizni.
A lènyeg, hogy ne hagyd magad így irányítani, mert nagyon rossz vège tud lenni.
Azonalli szakítás. Ha együtt elnétek, akkor is.
Már az is gáz, hogy kvázi engedélyt kertel tőle.
Miért nem jársz sehova? Bezarkozol a lakásba, csak mert van egy tavkapcsolatod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!