Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akarja már a barátom hogy edzésre járjak? Nekem ez fontos, és tudja, de nem érti meg.
Figyelt kérdés
Az elején rendben volt neki a dolog, tudja hogy szeretek röplabdázni, de ma kiakadt mert heti egy edzésre eljárok holott távkapcsolatunk van, így nem az aféle közös időnkből veszem el ezt az egy órát amikor együtt vagyunk.
Ma azt mondta, hogy ez miatt az egy óra alatt igazán elgondolkozik a szakításon...
Pedig mikor elkezdtem a sportot, megkérdeztem hogy nem bánj-e ha megyek, és hogy támogatni fog-e benne.
Nem járok szinte soha sehova, így egy óra azt hittem belefér...
Miért csinálja ezt? Hogyan kéne kezelnem?
2019. nov. 6. 23:37
11/15 anonim válasza:
Fél h találsz jobbat, ami nagyon valószinü lássuk be :D
12/15 anonim válasza:
Bármit csinálhatnál, soha nem lesz neki elég. Ha most engedsz neki, máris a markában fog tartani. Ez az az ember típus aki azért fog elhagyni, mert van rajtad sapka vagy nincs rajtad sapka, tehát már most be akar törni, a te érdekedben azonnal kidobnám. A válaszolóknak igazuk van, ez csak a kezdet, el fog szigetelni mindenkitől. De mint tudjuk az emberek többsége csak a saját kárán tanul.
13/15 anonim válasza:
Én megmondanám neki, hogy rendben, szakítson, (nem fog, ha meg igen akkor így járt) aztán mennék edzeni. :D
14/15 anonim válasza:
Szakíts, erre jobb megoldás nincs. Én már az ismerkedést is félbehagytam olyannal, aki csak mellékesen jegyezte meg, hogy szerinte mit nem kellene sportolnom.
15/15 anonim válasza:
Ha netán nem távkapcsolat lenne, az utcára se mehetsz majd le, tudod ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!