Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan mer bevállalni egy babát?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mer bevállalni egy babát?

Figyelt kérdés

Az a nő aki azt mondja a kapcsolatáról hogy egymás mellett éléssé alakult,és úgy érzi mintha nyugdíjasok lennének..ahol van hogy napokig nem beszélgetnek esténként, intimitás szinte semmi. A férfi nem mesél a dolgairól ( ő otthon is így nőtt fel)..

Én nem érezném megfelelőnek, stabilnak az egész kapcsolatot egy ilyen nagy döntéshez ahol küszöbön áll a szakítás..

2021. júl. 24. 10:16
 1/7 anonim ***** válasza:
30%
Kapuzárási pánik vagy CSOK. Estleg a kettő együtt.
2021. júl. 24. 10:30
 2/7 anonim ***** válasza:
80%

Nők azt hiszik egy gyerek majd ezzel megmentik a kapcsolatot

Pedig sőt

2021. júl. 24. 10:34
 3/7 anonim ***** válasza:
39%
Azért van ennyi elcseszett kötődésű és viselkedésmintájú ember, mert az ilyenek ostoba, önző módon gyereket vállalnak.
2021. júl. 24. 10:53
 4/7 anonim ***** válasza:
Lesz egy szèp babàjuk, csak sajnos ő fogja a fenti dolgoknak meginni a levèt
2021. júl. 24. 11:05
 5/7 anonim ***** válasza:
79%
Fejezd már ezt be. 3 ève álzatod a gyerekkel, azt akar annyira. Te meg csak idejársz őt kipofázni minden nap. Ha nem akarsz gyereket, akkor szakítson vele, ne húzd az idejèt.
2021. júl. 24. 11:09
 6/7 anonim ***** válasza:
A nok jelentos resze akkor erzi magat lelkileg a celban, ha ugyberzi teljesitette a nok egyetlen letezo celjat, a gyerekprojektet. Tobben is mondtak, hogy addig nem erzik magukat teljesen nonek, amig ez nem teljesul. Kozben fel szemmel meg a tobbi not nezik. Siman lehet, hogy jo anya lesz, de a gyerekek inkabb egy normalis csaladot szeretnenek. Ezt kene jobban tudatositani, hogy a gyerek es az anya celjai nem mindig egyeznek. Az onzoseg pedig artalmas.
2021. júl. 24. 11:22
 7/7 anonim ***** válasza:

Én nem gondolom, hogy a kapcsolat milyensége feltétlenül összefüggne a gyerek boldogságával. Ismerek olyan fiatal felnőtt nőt, akinek a szülei 2 éves korában váltak el. Gyakorlatilag 2 szerető családban, két gyerekszobában nőtt fel. Kétszer ünnepelte a családi ünnepeket, kétszer ment nyaralni, stb. Mert a szülők inteligensek voltak és belátták, hogy attól, hogy az ő kapcsolatuknak vége, a gyereknek még mindketten szülei maradnak.

És ismerek olyan srácot is, aki "boldog kapcsolatban élő" szülők gyermekeként egy lelki roncs lett felnőtt korára.

Szóval ez sokkal összetettebb mintsem hogy le lehessen úgy sarkítani, hogy sz*r kapcsolatba nem érdemes szülni.

Pont erről beszélgettünk valamelyik nap a férjemmel. Ha a kapcsolatunk éppen gallyramenő félben lenne így a 30-as éveink elején, akkor is vállalnánk még közösen gyereket. Mivel jobb egy 1 éves kapcsolatba szülni azonnal az ismeretlenbe, mint egy megbízható férfival babát vállalni, akiről tudom, hogy jó apja lesz a gyerekemnek, mégha nekem nem is lesz életem végéig társam a mindennapokban. Avagy le kellene mondanunk a gyermekvállalásról egy életre ilyen helyzetben?

2021. júl. 24. 11:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!