Bevállalnátok a helyemben második babát?
29 éves nő vagyok, van már egy kislányom aki hamarosan 4 éves lesz, rengetegszer mondja hogy szeretne kistesót.
A történetem viszont az nem egyszerű,programozott altatásos császárral született meg ő is mert volt egy gerincműtétem és semmilyen más variáció nem lehet. Igazából én szeretnék is meg nem is, rettentő nagy félelem van bennem hogy mivan ha nem ébredek fel akkor mi lesz a kislányommal na meg a másik gyerköccel. Főleg hogy most saját orvos választásra nincs lehetőség sem.
Ti mit tennétek? Kockáztatni? Vagy ha nem, lehet hogy egy életre megbánom?!
az orvosválasztásra annyit, hogy mivel programozott császár, a saját dokidnál szülhetsz, amikor ő ügyel :)
szerintem az altatásból igen kevés ember nem ébred fel, szóval emiatt én nem igazán aggódnék, de a dokimmal beszélnék róla.
igazából ezt neked és a párodnak kell megbeszélni, hogy mit szeretnétek.
Hatszor műtöttek altatásban, egyszer sem volt semmi komplikáció.
Azért az nem olyan gyakori, hogy nem ébrednek fel, ha ennyire szeretnéd, szerintem vállald be.
Én nem voltam császáros, de nem lehet olyan lehetőséget választani ahol csak alul bénitanak le?
Sok olyat olvastam ahol ezt csinálják, de nem tudom magyarországon is csinálják e..
Ennyi erővel autóba se ülj, hátha baleset ér, műteni/altatni kell....
Engem is altattak nem 1x, sosem fordult meg a fejemben, hogy nem kelek fel. Pedig itthon engem is várt a 2 éves fiam
1es!
Sajnos nincs saját fogadott dokinál ügyeleten szülés,pont ez szünt meg!
Én bevállalnám a helyedben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!