Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom iszik nagyon ront ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom iszik nagyon ront ez a kapcsolatunkon, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Mindketten 25évesek vagyunk, ő (férfi) hajnalba dolgozni és este kb 6-7 óra körül szokott hazaérni. Sokszor a kollégái meghívják 1-1 sörre mikor várnak a buszra. Ezzel nincs is gond, de kb 2 hónapja rendszeres lett az, hogy totál részegen hazaér és bevallja hogy korábban végzett, de nem jött rögtön haza, hanem ittak a kollegákkal. Bűzlik az alkoholtól, félrebeszél, dülöngél és jeleneteket rendez. Pl a konyhai mosdóba akart vizelni, na akkor nagyon szídtam és elküldtem lefeküdni

Mikor józan akkor meg nem is érdekli,csak azt mondja "hagyj el, ha nem tetszik" meg hogy "ennyi belefér."

Szerintem nem fér bele, eddig 2 hetente részeg, de mi van ha ez átáll napira? Tudja hogy nem hagyom el csak fenyegetem. Félek meglépni, nem tudom miért.

Tudnék rajta segíteni? Vagy lehet miattam iszik? Már erre is gondoltam.

2021. júl. 23. 11:42
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
41%
Gratulálok a választásodhoz!
2021. júl. 23. 13:11
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Ne gondolkodj, lépj le. Én már ott kiadtam volna az útját mikor a mosogatóba akart hugyozni. 1-1 sör belefér, nem vagyok ellene én sem, de hogy világáról nem tud, jelenetet rendez.. és még józanon se érdeklik az érveid. Mégis mit vársz ettől a kapcsolattól?
2021. júl. 23. 13:17
 13/17 anonim ***** válasza:
92%

Másodpercet ne gondoldj! Vess véget ennek a kapcsolatnak. Boldog vagy mellette? Kétlem. Hosszú távra teljesen alkalmatlan egy alkesz (rövidre is).

"Vagy lehet miattam iszik?"

Pont az ilyen nők maradnak meg az alkeszok mellett, akiknek semmi önbecsülésük, sőt, magukat hibáztatják, mert iszik a párjuk.

2021. júl. 23. 13:25
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

" nem is érdekli,csak azt mondja "hagyj el, ha nem tetszik" meg hogy "ennyi belefér." "Szerintem nem fér bele, eddig 2 hetente részeg, de mi van ha ez átáll napira? Tudja hogy nem hagyom el csak fenyegetem. Félek meglépni, nem tudom miért."

Írj 2 oszlopot: mi a jó vele/mit veszítenél és mi nem jó/mit nyernél?

2021. júl. 23. 13:26
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

"nem is érdekli,csak azt mondja "hagyj el, ha nem tetszik" meg hogy "ennyi belefér."

Mi mást kell még tennie, hogy vedd végre a lapot és lelépj? Neki ennyit érsz, legalább saját magadnak érj többet..

2021. júl. 23. 15:29
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Nincs mire várnod, ez csak rosszabb lesz

Neked ebben semmi részed, nehogy már magadat okold.

Egy éven belül már reggel fogja kezdeni, aztán már rendszeres munkája se lesz.

2021. júl. 23. 16:34
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Ha tudja, hogy nem fogod elhagyni, akkor mégis mitől várnád a változást? Neki ez pont kényelmes így. Inni ihat nyugodtan, mert nincs következmény. Otthon meg várja a jó meleg vacsora és a jó meleg p.na. Tökéletes életet biztosítasz neki. Eközben meg szenvedsz. Egy kapcsolat nem erről szól, hogy az egyik szarul van benne, mert a másik inkább iszik, és csak a kocsma után következik ő.

Ő egyértelműen kifejezi a fontossági sorrendjét, és a hozzáállását a kapcsolathoz. Kifejezte azt is, hogy nem fog ezen változtatni, csak épp nem szavakkal mondta, hanem a viselkedésével. Rajtad múlik, hogy mihez kezdesz most. Én biztos elhagynám ha a jelzésemtől kezdve 1 hónap múlva se változtat a helyzeten (mert pl nem ismeri be,hogy ez nem jó sorrend, nem jó hozzáállás, valóban sok a pia, a pia miatt balhé van). Ez azt jelentené, hogy eltér az elképzelésünk a jó kapcsolatról. Innentől kezdve ez olyan, mint a gyerek téma, ha egyik akar a másik meg nem, akkor sincs értelme erőltetni a kapcsolatot.

2021. júl. 24. 01:24
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!