Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Adtam egy ponfont a barátnőmne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Adtam egy ponfont a barátnőmnek. Hogy tegyem ezt jóvá?

Figyelt kérdés
Sajnos ez volt a második eset. Mentségemre szóljon, hogy részeg voltam és nem nagy pofont adtam. Nem látszott utána semmi. Józanul soha nem bántanám, de részegen nem tudok uralkodni magamon. Nagyon féltékeny lettem, mikor megláttam hogy egy másik sráccal beszél, és nagyon jól érzi magát vele. Megígértem hogy majd el fogok menni pszichológushoz, de még nem tudtam rávenni magam.
2021. júl. 22. 14:02
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha tényleg zavar a saját viselkedésed (jogosan), és a barátnőd hajlandó megbocsátani, az a minimum, hogy erőt veszel magadon, és elmész pszichológushoz, mert az agresszió csak rosszabb lesz, főleg, ha gyakran iszol. Sajnos tapasztalat. Én nem kérnék ilyen kapcsolatból többet.
2021. júl. 22. 14:06
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Menj el pszichológushoz, ezzel tudod jóvátenni.
2021. júl. 22. 14:06
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképp pszichológus, de addig is - mivel nyilvánvalóan nem tudsz ittasan viselkedni, ezért az a minimum, hogy többet nem iszol alkoholt. Egy kortyot sem, nincs kifogás.
2021. júl. 22. 14:12
 4/19 anonim ***** válasza:
100%

Jóvátenni nem tudod. Vagy megbocsát, vagy nem, ez döntő részt tőled független.

Viszont a helyedben innentől mindenképp tartózkodnék az alkoholtól. Vele és nélküle is.

2021. júl. 22. 14:18
 5/19 anonim ***** válasza:
96%
Pszichológus és absztinencia. Plusz reménykedj, hogy a barátnőd megbocsát, mert jóvátehetetlen dolgot tettél.
2021. júl. 22. 14:40
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekem valahogy nem mentség a részegség, mert az sem bírom.
2021. júl. 22. 14:55
 7/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem szolgál semmi a mentségedre.

A szavadat se tartod be, mi a francot akarsz?

2021. júl. 22. 17:15
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Iszol, pofozkodsz... Ha a lány megbocsát (én nem tenném) akkor ideje lenne gyökeresen megváltoznod pl elmenni pszichológushoz
2021. júl. 22. 17:23
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Ugy kib*sználak mint macskat sz*rni
2021. júl. 22. 17:31
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Ja, ha az én uram iszik...akkor vicces lesz. Ő sem tud uralkodni magán, de soha nem bántana
2021. júl. 22. 17:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!