Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy oldjam meg a barátnőmnél az ott alvást?
A munkánk miatt csak úgy tudunk találkozni, hogy este megyek hozzá, és reggel jövök tőle. Nem minden nap, heti 1-2x. Viszont a családja már kezdi rossz szemmel nézni, hogy mindig ott vagyok náluk. Hiába mondta nekik a barátnőm, hogy csak így tudjuk megoldani, kezdi őket idegesíteni, hogy egy idegen van a házukba. Így nem szívesen megyek már oda.
A másik, hogy a bnőmnek valami iszonyat kényelmetlen az ágya. Ilyen ultrapuha-süppedős. Én meg itthon kemény matracon alszok. És egyszerűen nem tudok ott semmit se aludni egész éjszaka. Így mindig hullafáradtan megyek másnap melóba. Esetleg valami ötlet erre?
A harmadik dolog, az hogy én reggel szoktam sz*rni. Nagyon nagyot és nagyon büdöset. Nekik meg ilyen nagyon pici wc-jük van. Mármint a helyiség is kicsi, és maga wc is. És nem merek náluk elmenni wc-re, mivel olyan büdöseket csinálok, hogy szégyellem a pofám. Arról nem is beszélve, hogy egyszer a wc is eldugult ott miattam... Csak akkor az utolsó pillanatban megtudtam oldani a helyzetet.
Miket tudnátok javasolni? 3 hónapja vagyunk együtt.
Engem is idegesítene ha egy hülyegyerek szétkulázná a wc-met.
Nálad miért nem lehet lenni, ott a feleséged?
Aludjatak nálatok.
Vagy koltozzetek össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!