Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kezdjek azzal hogy a barátnőmnek függősége van?

Figyelt kérdés
Egyfolytában nyomná a telefont, saját bevallása szerint idegesíti is ha nem nyomkodhatja, nem írogathat. Ez akkor is előfordul ha programot csinálunk, lehet is látni rajta. Nemrég egy különleges étterembe elvittem ha már együtt vagyunk, és akkor is láttam rajta ezt. Suli miatt kellett lesnie a mobilját, legalábbis erre hivatkozott. Készültem rá neki gyertyával, rózsával és szerintem meg se hatotta az egész. 23/f 22/l

2021. máj. 13. 23:25
 1/7 anonim ***** válasza:
54%

[link]

Szívesen töki!

2021. máj. 13. 23:28
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
1. Ez kb annyit ér, mintha egy alkoholistától elveszed a rendes piát és erre megissza a fertőtlenítőt vagy a köptetőt, az arcszeszt, vagy bármi ami tartalmaz alkoholt. A tünetet próbálja kezelni, de a probléma okát nem szünteti meg. A probléma gyökerét kell kezelni, pl neki kell rájönnie és elfogadnia hogy függő, aztán pedig akarnia a változást.
2021. máj. 13. 23:40
 3/7 A kérdező kommentje:
Ő megmondta magáról, hogy függő, de nem akar változást.
2021. máj. 13. 23:54
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Az megvan, hogy segíteni csak azon lehet, aki engedi? Ha ő nem akar változást akkor nem lesz változás.

"Mit kezdjek azzal hogy a barátnőmnek függősége van?" Ezek alapján az egyetlen opciód az hogy elfogadod vagy ha nem tudod akkor szakítasz.

2021. máj. 14. 00:17
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha bevallotta, hogy nem akar változtatni, akkor menekülj.
2021. máj. 14. 05:48
 6/7 anonim ***** válasza:
70%
Csak megvonással lehet pl kirándulás mobil nélkül. Én is mindig nyomom ha nálam van. De neki kell akarni, te nem tehetsz sokat.
2021. máj. 14. 09:27
 7/7 anonim ***** válasza:
54%

Ha már beismerte, akkor tudja, hogy függő. Első lépés megvolt. Innentől kezdve azt a motivációt kell megtalálni, ami miatt akar is változtatni.

Lehet drasztikus, de megpróbálnék neki komprmisszumokat ajánlani, sőt ultimátumokat is. Elmegyünk ide, de csak ha nem lesz nálad a mobilod. Ha látod, hogy megint lesi a mobilját, hagyd abba a beszélgetést, hagyd ott, hátha fontosabb vagy neki és rájön, hogy változtatnia kell. Ha ez sem jön be, akkor utolsó ultimátum, bár ez elég rossz megoldás, de lehet csak ez tudja kizökkenteni, hogy ha nem megy el egy szakemberhez ezzel, akkor nem tudsz vele lenni, mert téged nagyon zavar.

2021. máj. 14. 11:05

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!