Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit jelent az,hogy a "barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent az,hogy a "barátnőm /barátom nem engedi" ? Ha mégis megteszed mi történik?

Figyelt kérdés

Sokszor olvasom itt is, baráti körben is elhangzik, mindig harmadik (nem ott lévő személyről),hogy a párja nem engedi. Miért vannak sokan korlátozó emberrel??

Kérdés elméleti.

Elméleti és példával illusztrált válaszokat is várok. Tehát mit nem engedett a párod és ha megtetted mi volt a büntetés? De az is érdekel, hogy volt e olyan ,amit szó nélkűl hagytál és rossz vége lett, pedig szíved mélyén tiltottad volna.

2021. júl. 21. 16:39
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
17/20 Hogy fejezi ki hogy nem engedi? Ha megtennéd mi történne?
2021. júl. 22. 19:39
 22/28 anonim ***** válasza:
Azt mondja h nem mesz es kesz. Mivel jelenleg nincs ferjem nemtudom megmondani "mi tortenne". Ha lesz majd leirom ha meg emlekezni fogok rad meg az okos kerdesedre😂
2021. júl. 22. 22:00
 23/28 A kérdező kommentje:
Én meg megmondanám megyek, ha baja van lehet menni.
2021. júl. 22. 22:07
 24/28 anonim ***** válasza:
Jolvan de en nem kerdeztem mit csinalnal
2021. júl. 23. 06:39
 25/28 anonim ***** válasza:
81%

Na igen, nem mész és kész, ő meg mint egy engedelmes kiskutya beül a sarokba és otthon marad. Ez egy ideig óráig működhet, de egyre több mindent tilt majd meg a pasi, aztán ott fogsz lenni, hogy nem lesznek barátaid, nem lesz családod, ő meg majd félremegy, mert melletted bármit megtehet.

És mielőtt még lehurrognál, én ebben voltam 16 évig. Én voltam az engedelmes, jó feleség, mindent megadtam neki az ágyban is, még amihez nem volt kedvem azt is, nem mentem ha nem akarta barátokkal, vagy siettem haza a boltból, mert ne beszélgessek már annyit stb. Kiderült végig csalt, és még a végén is mindenért én voltam a hibás. Én elváltam, tanultam belőle. Mostani párommal ilyen nincs. Ha azt mondom elmegyek moziba, koncertre, vagy strandra a barátnőkel, annyit kérdez, hogy mikor és hogy elvigyen-e esetleg ha akarok inni. De ugyanígy viszont is. Ha valami nem tetszik esetleg neki, akkor elmondja, hogy ez annyira neki nem jönne be (jelenleg tetováláson gondolkodok 40. szülinapomra), de ha én mégis szeretném, attól függetlenül nem fog elhagyni ez miatt. Ennyi.

2021. júl. 23. 06:53
 26/28 anonim ***** válasza:

Mondjuk aki olyan, az simán beleveri a másik fejét a falba.

Vagy elhagyja, zsarolja, szexmegvonással bünteti, etc.

2021. júl. 23. 16:11
 27/28 A kérdező kommentje:
26 és ha egy tíltó ember elhahy az rossz??
2021. júl. 23. 16:14
 28/28 anonim ***** válasza:
Ha szereted akk igen
2021. júl. 24. 10:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!