Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent az,hogy a "barátnőm /barátom nem engedi" ? Ha mégis megteszed mi történik?
Sokszor olvasom itt is, baráti körben is elhangzik, mindig harmadik (nem ott lévő személyről),hogy a párja nem engedi. Miért vannak sokan korlátozó emberrel??
Kérdés elméleti.
Elméleti és példával illusztrált válaszokat is várok. Tehát mit nem engedett a párod és ha megtetted mi volt a büntetés? De az is érdekel, hogy volt e olyan ,amit szó nélkűl hagytál és rossz vége lett, pedig szíved mélyén tiltottad volna.
Nekem nagyon türelmes barátnőm van, hagy lélegezni, élni, nem vagyok hozzáláncolva. De ha lenne is valami, amitől rossz érzése támad, akkor sem őt okolnám pl. barátok előtt, hanem kulturáltan elutasítanám a meghívást.
Szerintem undorító dolog mások előtt szidni a barátnőt / rossz színben feltüntetni.
"Höh srácok elmennék veletek beinni, mint az atom, de az a szemét ribnc nem hagyja" meg társai.
Kölcsönös szereteten alapuló kapcsolatba ez nem fér bele.
Egyrészt sok esetben ez talán inkább szóhasználat kérdése és sokszor arra utal hogy nem örülne a másik.
De egyébként egyetértek veled, sok ilyen van amikor ez szó szerint értendő és nem, tenyleg nem normális.
Valaszolni nem tudok rá, szerintem sokan kapcsolatfüggőek, félnek egyedül lenni, meg "jaj az ciki" mentalitással vannak "megaldva".
Szerintem ez a gázabb de nem tudsz vele mit kezdeni.
Szerintem akaratgyengèk és látszik rajtuk, hogy lehet őket ilyennel sakkban tartani/zsarolni, hogy ez lesz vagy az lesz.
Érdekes, engem egyik exem sem tudott. Mondtam, hogy szabad akaratom van, ha nem tetszik, el lehet húzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!