Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tényleg sznobizmus és nagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg sznobizmus és nagy elvárás, ha nem akarok a nyaraláson olyan szállást, ahol másokkal közös hálóterem/fürdőszoba van?

Figyelt kérdés

A párom ilyen szállást akar, de én hallani sem akarok róla, ráadásul olyanokat néz, amik 1 km-re vannak a tengertől. Jól keresek, megtehetem, hogy rendes szállodában lakjak. A párom szerint ez sznobizmus és h.ülyepitsa effektus és szerinte nagy elvárás, hiába fizetném a részem. Ő is jól keres, de azt mondja, sosem adna vagyonokat ki szállásra (minek az, csak aludni megyünk úgyis oda), ezért kényszerhelyzetet teremtek és így is ő biztosítaná tulajdonképpen a luxust nekem a beleegyezésével, mert ő azt a pénzt szívesebben költené a lakásra, a gépére és a kocsijára.

Megjegyzem, amit várok, az messze nem luxus.

Szerinte tök jól lehet ismerkedni, az az igazi kaland, ők a szüleivel kempingekben és lakókocsiban is elvoltak, tudták jól érezni magukat, tud alkalmazkodni, nem fölényeskedő emberundoros. Már ott tartunk, hogy szerinte engem elrontottak, királylánynak kezeltek a szüleim, mert szállodába vittek, és amit elvárok, az nem a középosztálybeli magyar átlag, és nekem pofon kéne az élettől, hogy megértsem.

2021. júl. 20. 16:50
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
100%
A külön fürdő manapság olyan luxus? :D komolyan azért dolgozott, hogy más emberekkel zuhanyozzon, aludjon valami putriba? Ha nem lenne másra pénzem hát inkább nem mennék nyaralni.
2021. júl. 21. 02:02
 32/33 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ez férfiként is alap, hogy saját szoba, saját fürdő... :D Nem is mennék olyan helyre, ahol ez nincs meg. Pedig alapvetően az asszonyt jellemzően kiborítom azzal, hogy nem vagyok éppen az igényességemről híres. :D
2021. júl. 21. 09:36
 33/33 anonim ***** válasza:
100%
Hát én alapvetően spórolós utazónak tartom magam, de ebbe belegondolni is rettenetes, hogy pont ahol jól kellene éreznem magam, egy putriban legyek…vannak a spórolásnak egyéb trükkjei is, minthogy szivatod magady. Illetve ennél még a kemping is jobb, mert ott legalább “csak” a vizesblokk közös, és még a feelingje is jobb, szép helyen van, stb. Plusz az értékeitekre nem tudom, hogy tudtok vigyázni úgy, ha egy rakás vadidegen külföldivel vagytok egy légtérben. Nekem mondjuk a kemping is sok már kicsit, de abba hamarabb belemennék. Illetve egyszer voltam olyan szálláson egy baràtnőmmel, ahol volt 2 emeleteságy kettőnknek, meg asztalka, a fürdő közös volt a folyosó végén. De kárpótolt, hogy szép és központi helyen fogtuk ki, illetve rendezett volt. Putris helyen maximum kötelezettségből voltam ilyen-olyan munka meg gyakorlatok, tàborok miatt, de amire az egész évben összekuporgatott pénzem gyüjtöm, az legalább legyen már jó. Nem kell a Hiltonba menni nyilván, de olyan jó kis apartmanok vannak egész olcsón. Teljesen jogos, amit gondolsz, ez nagyon messze van a kuxustól. Pedi mondod, hogy átlag felett kerestek, akkor egy hotelszobábak is bele kéne férnie, de nyilván mindenkinek más a fontos. Ha fontos hogy olcsó legyen, akkor is vannak opciók, hogy ne egy menekült táborra hasonlítson az egész. Más egy nagy kupacban aludni, ha olyanokkal mentek akiket ismertek, a barátaitokkal mondjuk. Szerintem a lakókocsis sztorit, amire oly’ büszke, azt sem vadidegenekkel nyomták le, hanem több ismerős család összeállt. Ilyenre az én szüleim is vittek, nem nagy cucc :D.
2021. júl. 23. 12:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!