Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg sznobizmus és nagy elvárás, ha nem akarok a nyaraláson olyan szállást, ahol másokkal közös hálóterem/fürdőszoba van?
A párom ilyen szállást akar, de én hallani sem akarok róla, ráadásul olyanokat néz, amik 1 km-re vannak a tengertől. Jól keresek, megtehetem, hogy rendes szállodában lakjak. A párom szerint ez sznobizmus és h.ülyepitsa effektus és szerinte nagy elvárás, hiába fizetném a részem. Ő is jól keres, de azt mondja, sosem adna vagyonokat ki szállásra (minek az, csak aludni megyünk úgyis oda), ezért kényszerhelyzetet teremtek és így is ő biztosítaná tulajdonképpen a luxust nekem a beleegyezésével, mert ő azt a pénzt szívesebben költené a lakásra, a gépére és a kocsijára.
Megjegyzem, amit várok, az messze nem luxus.
Szerinte tök jól lehet ismerkedni, az az igazi kaland, ők a szüleivel kempingekben és lakókocsiban is elvoltak, tudták jól érezni magukat, tud alkalmazkodni, nem fölényeskedő emberundoros. Már ott tartunk, hogy szerinte engem elrontottak, királylánynak kezeltek a szüleim, mert szállodába vittek, és amit elvárok, az nem a középosztálybeli magyar átlag, és nekem pofon kéne az élettől, hogy megértsem.
"A közös hálótermet el sem tudom képzelni, hogy értette."
A hostelekben közös hálószoba van, 4-8-12-20 akárhány (emeletes)ággyal, és nem szobát foglalsz, hanem ágyat. Jó szórakozást más horkolását hallgatni, lábszagát szagolgatni.
"Majd megy mással, vagy fog ott egy puncit."
Aha, biztos. Akit a közös hálóteremben fog dugni:DDDD
15.-nek.
Nyaraláson miért dugnék a hálószobában, egy hotelben? Ennyi erővel simán lemegyek villamossal 3 megállónyit a "körszállóig", és megspórolom a nyaralás árát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!