Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tényleg sznobizmus és nagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg sznobizmus és nagy elvárás, ha nem akarok a nyaraláson olyan szállást, ahol másokkal közös hálóterem/fürdőszoba van?

Figyelt kérdés

A párom ilyen szállást akar, de én hallani sem akarok róla, ráadásul olyanokat néz, amik 1 km-re vannak a tengertől. Jól keresek, megtehetem, hogy rendes szállodában lakjak. A párom szerint ez sznobizmus és h.ülyepitsa effektus és szerinte nagy elvárás, hiába fizetném a részem. Ő is jól keres, de azt mondja, sosem adna vagyonokat ki szállásra (minek az, csak aludni megyünk úgyis oda), ezért kényszerhelyzetet teremtek és így is ő biztosítaná tulajdonképpen a luxust nekem a beleegyezésével, mert ő azt a pénzt szívesebben költené a lakásra, a gépére és a kocsijára.

Megjegyzem, amit várok, az messze nem luxus.

Szerinte tök jól lehet ismerkedni, az az igazi kaland, ők a szüleivel kempingekben és lakókocsiban is elvoltak, tudták jól érezni magukat, tud alkalmazkodni, nem fölényeskedő emberundoros. Már ott tartunk, hogy szerinte engem elrontottak, királylánynak kezeltek a szüleim, mert szállodába vittek, és amit elvárok, az nem a középosztálybeli magyar átlag, és nekem pofon kéne az élettől, hogy megértsem.

2021. júl. 20. 16:50
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
100%

Hát te is jól beválasztottál lányom... Amúgy nekem is rögtön az jutott eszembe, hogy ha a szoba csak aludni kell, akkor szexelni nem akar?

Amúgy gyerekkoromban mi is mentünk kempingbe, meg a barátaimmal aludtunk 8-10-en is egy szobában, fesztiválokon sátoroztunk, de most már biztos nem mennék. Én megyek a sznobok közé az 5 csillagosba. Nem azért dolgozok egész évben, hogy csövezzek.

2021. júl. 20. 18:22
 22/33 anonim ***** válasza:
100%
Menne a halál ilyen helyre.
2021. júl. 20. 18:30
 23/33 anonim ***** válasza:
100%
Apartmanok is tok olcsok. Én sem akartam sokat költeni szallasra mert tény és való hogy csak aludni fürdeni használtuk. De akkor is külön legyünk már, külön fürdővel. Na én nem mennek olyan helyre meg barátokkal se akarnék egy haloterben lenni nem idegen emberekkel. Én ha akarok egyet szexelni akkor had csináljam.
2021. júl. 20. 19:02
 24/33 anonim ***** válasza:
100%
Nem azért, de a nyaralás része nekem, hogy egy fárasztó nap után kiülünk a teraszra/erkélyre egy pohár akármivel szép nyugisan, majd ágyba bújunk kényelmesen együtt, nem pedig egy tömegszálláson a párom felmászik az emeletes ágy tetejére miközben 5 idegen horkol körülöttem.
2021. júl. 20. 19:32
 25/33 anonim ***** válasza:
100%
A párod a proli nem te a sznob.
2021. júl. 20. 20:03
 26/33 anonim ***** válasza:
100%

Kulcsmondat: "ők a szüleivel kempingekben és lakókocsiban is elvoltak, tudták jól érezni magukat."

Hétszentség, hogy lesz itt még más neveltetésbeli szakadék is. Max. még nem bukott ki, vagy még nem gondoltál bele, hogy hosszútávon problémát jelent.

Szvsz:

- "amik 1 km-re vannak a tengertől." Ezért megkérdőjelezhető a háborgásod. Van lábam, mozog, lesétálok. (Ha eü. okok miatt neked nem megy, akkor nem szóltam.)

- "ahol másokkal közös hálóterem/fürdőszoba van" Ez viszont gáz. Szex és nyugodt alvás szempontból is, de abból a szempontból is, hogy ne kelljen a cuccaim miatt se aggódni.

Lehetne éppen kompromisszummal próbálkozni (nagy távolság marad, de különálló szoba fürdőszobával a kedvedért aztán hostelbe menjen majd a haverokkal), de mivel éppen kölcsönösen hülyének (illetve elkényeztetett pitsának és igénytelen parasztnak), túl sok jövőt nem látok én ennek.

2021. júl. 20. 20:17
 27/33 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem tök igazad van, de miért vagy ezzel a faszival?
2021. júl. 20. 20:54
 28/33 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, a kemping hogy jön ide?

Mi sokat jártunk, és szerették a gyerekeim, de ott se idegenekkel aludtunk a sátorban.

Hagyd ezt a fillérb@szót, később csak romlani fog.

2021. júl. 20. 21:52
 29/33 anonim ***** válasza:
100%
Ugye nem ezzel a faszival tervezel gyereket vállalni?
2021. júl. 20. 22:00
 30/33 anonim ***** válasza:
89%

Én tinikoromban egyszer voltam hostelben Párizsban, ahol 2 idegen csajjal aludtam egy szobában. Amíg elmentem zuhanyozni minden pénzemet ellopták, és hiába mentem a rendőrségre, hogy a kettő közül az egyik volt, azt mondták, ne vádaskodjak, hiszen nem láttam ki volt.

Szerintem ez elég tanulságos sztori. Azóta ha nincs pénzem normális szállásra, akkor inkább itthon maradok.

Amúgy a kemping az oké, de akkor saját sátratok lenne, nem?

Szerintem ha ilyen apróságon nem tudtok megegyezni, hosszú távon ne tervezz vele.

2021. júl. 21. 00:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!