Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Minden nőnek vonzó ha irányítj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden nőnek vonzó ha irányítja/ledominálja/uralkodik rajta a férfi vagy inkább csak néhányuknak, akiknek egyszerűen ez jön be?

Figyelt kérdés
Nagyon sokszor láttam már ezt, hogy az ilyesmi nagyon tud imponálni hölgyeknek, de általánosítani nem mernék. Vajon mindegyiküknél így van ez és "ősi ösztönről" van szó, vagy csak néhányuk ízlése nyílvánul így meg?

2021. júl. 20. 05:02
1 2 3 4 5 6
 41/55 A kérdező kommentje:
Még annyit a 39. válasz példáiról, hogy ezek nem házasságon belüli dolgok voltak, hanem együttjárás/kapcsolat során, és csak egy részére láttam példát nem mindegyikre. Azokat is BP közepén ami olykor külön világ.
2021. júl. 23. 11:49
 42/55 A kérdező kommentje:
Elírtam, a 38. válasz példáira gondoltam.
2021. júl. 23. 11:50
 43/55 anonim ***** válasza:
De nem erted kerdezo, aki ennyire feszeng ezen a teman mint te az sose lesz "dominans" (de utalom ezt a szot). Egy olyan ferfinak akire te gondolsz magatol termeszetesen jon. Nem ul le "megbeszelni a parjaval".. ez nagyon bohoc dolog
2021. júl. 24. 10:52
 44/55 A kérdező kommentje:

43.:

"Egy olyan ferfinak akire te gondolsz magatol termeszetesen jon. "

Igen ebben egyetértek, az holtbiztos hogy akik körülöttem ilyenek voltak azok nem ülnek le ilyet megbeszélni a párjukkal.

Viszont az ilyeneket az sem érdekli ha ebben "természetüknél fogva" túllőnnek a célon és emiatt tönkremegy a kapcsolat, ők nem fognak ilyenen leülni agyalni és "egyensúlyozgatni", hanem akkor egyszerűen mennek tovább...

Jól látom?

2021. júl. 26. 07:09
 45/55 anonim ***** válasza:
Nem jol latod. Az exem a mai napig konyorog h menjek vissza. Vannak noi persze, de en a felesege voltam 😏 azok meg csak olcso nok. Az eletbe nem talal meg egyszer olyat mint en.
2021. júl. 26. 18:58
 46/55 A kérdező kommentje:

Azért, ahogy látom nem sokat tévedtem. Akkor lehet, hogy ő mégsem volt eléggé domináns, mert azok nem ülnek ám le senkinek könyörögni:)

Ilyen dolog ez, valaki azért repül, mert túlzottan irányító akar lenni, valaki pedig azárt mert túlzottan kompromisszumkész.

Mondom én, egyensúlyt kell találni, mint a filmekben.:)

2021. júl. 26. 19:24
 47/55 anonim ***** válasza:
De kérdező, téged egyébként nem vonz az, hogy két normális ember él együtt, és senki nem nyom le senkit?
2021. júl. 26. 19:25
 48/55 A kérdező kommentje:

De igen, csak ezt gyakorlatban nem könnyű összehozni, ezért vagyok itt.

Ezek a normális emberek, akiket említesz, engem ritkán találnak meg.:)

2021. júl. 26. 19:46
 49/55 anonim ***** válasza:
Tényleg ne vedd sértésnek, de számomra az alapján, amiket ide leírtál, te nem tűnsz normálisnak. Arra gondolok, hogy akit én normálisnak tartok, annak nem jut eszébe ilyen kérdés, mint amit feltettél.
2021. júl. 26. 20:02
 50/55 A kérdező kommentje:

49:

Látod a mai világ ezt teszi az emberrel.

Telik múlok az idő, emberek, élmények, tapasztalatok, események jönnek mennek, folyamatosan arra törekszem, hogy civilizáltan, kulturáltan, értelmesen éljek, aztán egyszer csak azt veszem észre, hogy miközben ezért teperek mindenfelé egyszer csak közlik velem, hogy bizony már én sem vagyok normális.

Ez a 21. század!:) Itt tartunk.

2021. júl. 26. 20:13
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!