Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden nőnek vonzó ha irányítja/ledominálja/uralkodik rajta a férfi vagy inkább csak néhányuknak, akiknek egyszerűen ez jön be?
Jó kérdés. Bár a kérdés rám illik, nagyon igénylem azt, amit kifejtettél.
Szerintem a nők nagyobb részének imponál, mint akiknek nem.
szerintem ez csak akkor igaz ha a pasi is egy férfias, magas, jótestű, rosszfiús markánsabb arcú valaki. el nem tudom képzelni, hogy egy alacsony ronda kerek ducifejű aranybogárarcú pasitól bármely nő is szívesen venné ha elkezdené dominálni.
N
Nem mindenki szereti a domináns a férfiakat.
Illetve amit nagyon sokan összekevernek, az a domináns és az erőszakos. Exem pl. erőszakos volt, mert üvöltözött, sőt egyszer meg is rángatott, mint valami elmebajos. Viszont dominánsnak egyáltalán nem nevezném, inkább tutyimutyi, lúzer fajta volt.
Ágyban igen, hétköznapokban nem.
Volt exem, aki nagyon domináns alkat volt, de mivel én is az vagyok borzasztóan sok vitát szült, az meg nem hiányzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!