Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden nőnek vonzó ha irányítja/ledominálja/uralkodik rajta a férfi vagy inkább csak néhányuknak, akiknek egyszerűen ez jön be?
Figyelt kérdés
Nagyon sokszor láttam már ezt, hogy az ilyesmi nagyon tud imponálni hölgyeknek, de általánosítani nem mernék. Vajon mindegyiküknél így van ez és "ősi ösztönről" van szó, vagy csak néhányuk ízlése nyílvánul így meg?2021. júl. 20. 05:02
11/55 anonim válasza:
Én nem szeretem. A hétköznapokban el sem viselném. Néha az ágyban átadom a kormányrudat. De nekem szimpibb, ha egyenrangúan döntünk észervekkel.
38n
12/55 anonim válasza:
Nem mindegyiknek. Én pl domináns személyiség vagyok, egy domináns férfival szerintem kinyírnánk egymást.
13/55 anonim válasza:
Akinek ez tetszik annak komoly gondjai vannak
14/55 anonim válasza:
Ezt fejtsétek már ki, hogy mit jelent. "Hagyom, hogy ő irányítson." Áll a nő a lakásban, és forgatni kell meg tolni, hogy merre menjen?
15/55 anonim válasza:
Nem is tudok ferfikent nezni olyanra aki ezt az "egyenrangu felek vagyunk" dumat tolja.
En igenis igenylem h az legyen amit a kerdezo leirt a kerdesben.
Hogy fejben rendben vagyok e az mar masik tema.
Nem tudom a 9es miert lett 0%ra pontozva, velemenyeket kell irni, nem tenyeket. Egyebkent ugyanugy vagyok mint a 9es.
16/55 anonim válasza:
Az, hogy irányít, nem jelenti, hogy életképtelen vagyok... Csak egyszerűen tudom, hogy ő mindig a legjobbat akarja, és könnyebben dönt logikusan, engem sokszor az érzelmeim irányítanak. Ha ott ülök 2 tábla csoki felett akkor fél táblánál igenis szól, hogy hagyjam abba, mert következő nap belepusztulok a migrénbe, és hiába veszekszem, ha egyszer neki van igaza. Vagy ha társaságban vagyunk, és túl sokat innék, szól, és így, hogy ő a "főnök" egyszerűen csak elfogadom, aztán később hálás vagyok amiért nem hagyta hogy leégessem magam. Vagy ha épp mensizek és nyafogok hogy nem akarok fürödni, rábeszél, mert tudja, hogy következő reggel még kevesebb kedvem lesz. Persze, nem mondom hogy egy egyenlő kapcsolatban, nem támogatja egyik a másikat, de így nincs vita köztünk. Szerintem senkinek nincs joga elítélni ezért... (asszem 9es vagyok)
17/55 anonim válasza:
De ez így nem férfiként irányítás, hanem mintha az anyukád lenne. "Ne egyél sokat Pannika, mert megfájdul a hasikád."
Ne mondjátok nekem, hogy ezt jelenti az irányítás.
18/55 anonim válasza:
Mert akkor mit jelent férfinak lenni, ha nem azt, hogy vigyázol a párodra? Persze azt is jelenti, hogy amikor neki szexelni van kedve, akkor szexelni is fogunk, de nem hinném hogy csak a szextől férfi valaki.
19/55 anonim válasza:
"Mert akkor mit jelent férfinak lenni, ha nem azt, hogy vigyázol a párodra?"
Hát nem, ebben a formában.
20/55 anonim válasza:
Hát ha azért cserébe, hogy az anyámat játssza, hagynom kell azt is, hogy belém erőltesse magát, én nem tudom, itt mit nyerek. Nem menőzésből, de kb kamaszkorom óta tudom kontrollálni, mennyit egyek-igyak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!