Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Minden nőnek vonzó ha irányítj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden nőnek vonzó ha irányítja/ledominálja/uralkodik rajta a férfi vagy inkább csak néhányuknak, akiknek egyszerűen ez jön be?

Figyelt kérdés
Nagyon sokszor láttam már ezt, hogy az ilyesmi nagyon tud imponálni hölgyeknek, de általánosítani nem mernék. Vajon mindegyiküknél így van ez és "ősi ösztönről" van szó, vagy csak néhányuk ízlése nyílvánul így meg?

2021. júl. 20. 05:02
1 2 3 4 5 6
 31/55 A kérdező kommentje:

Úgy akarom irányítani, hogy érezze jól magát és ne lépjen le, mert nem talál elég önállónak férfianak stb és egyben úgy hogy amiatt sem lépek le, szolgálólánnyá akarom tenni.

Egyensúlyt kellene találni.

2021. júl. 22. 14:57
 32/55 anonim ***** válasza:
27%
A magabiztosság nem azt jelenti, hogy uralkodni akarsz. Sőt.
2021. júl. 22. 15:43
 33/55 anonim ***** válasza:
De ez megint csak köd. Konkrét, hétköznapi példa nem létezik?
2021. júl. 22. 17:06
 34/55 anonim ***** válasza:
Konkrét példa? Egyszerűen sugárzik valakiből, hogy magabiztos, laza, nem elnyomni akarja a amásikat, hanem közös nevezőre jutni.
2021. júl. 22. 17:15
 35/55 anonim ***** válasza:
A randizos idoszak alatt nem biztos h le lehet szurni. En pl azt egybol koccoltatom aki mar akkor parancsolgat mert kapcsolatba tuti 1000x rosszabb lesz. Meg a randizos idoszak arra valo h a csavo bizonyitson... egy not meg kell nyerni😊es utana johet a no reszerol is ... hogy azt csinalja amit a csavo akar..
2021. júl. 22. 17:41
 36/55 anonim ***** válasza:
36%

Arra keresek konkrét példát, hogy mondjuk egy átlagos keddi napon miben nyilvánul meg, hogy akár a férfi, akár a nő irányít.

Konkrét példa, hogy pl ki főz kávét? Vagy ki készíti el a másik kajáját? Mert ezt mondogatja mindenki, hogy irányítson vagy ne, de a bugyuta nőn kívül, aki addig zabál, míg kipukkad, ha nem szólnak rá, nem derül ki, hogy az irányítás egy átlagos kapcsolatban mit jelent.

2021. júl. 22. 18:18
 37/55 A kérdező kommentje:
Alapvetően azt akarom, hogy egy kapcsolat működjön és a párom érezze jól magát benne. Ha ehhez az kell, hogy én irányítsak, hát legyen. Ha ehhez egyenlőség kiáltó mindent megbeszélős viszony kell, ám legyen. Még abban is nyitott vagyok egyezkedésre, hogy bizonyos speciális nőibb/anyásabb/feleségesebb dolgokban egy az egyben a nő parancsoljon. Abban viszont nem, hogy úgy általában a nő hordja gatyát, mert akkor valszeg nem sokáig húznánk együtt. A probléma, hogy a nőknek nincs a homlokukra írva, hogy mit várnak el az ilyesmiben és gyakran nem is mondják el, hanem elvárják, hogy a férfi magától fel tudja ezt mérni. Ebben akarok fejlődni, nem akarok passzióból irányítani senkit.
2021. júl. 23. 08:40
 38/55 A kérdező kommentje:

Konkrét példák:

a férfi vezeti mindig az autót

a férfi mondja meg hova mennek szórakozni nyaralni, mit csinálnak este stb

ő parancsol a lakás/ház/kert körüli munkákban

társaságban a férfi "mozgatja az asztalt" a nőjét pedig kb engedéllyel hagyj csak megszólalni.

nem nyitott a férfi kompromisszumra, nem alkalmazkodik, vagy az van amit ő mond, vagy a nő azt csinál amit akar

Ezek egy részét személyesen is láttam/hallottam/tapasztaltam környezetemben lévő "domináns férfiaktól" akik általában nagyon sikeresek voltak a nőknél a hölgyek "megszerzését" tekintve. Az így kialakult kapcsolat minőségét pedig mindenki ítélje meg saját elvei szerint:)

2021. júl. 23. 08:48
 39/55 anonim ***** válasza:
62%

Ez egészen elképesztő, amit a 38-ban írsz. Ilyen lenne egy kapcsolat? Hogy mindent az egyik szabályoz le, mond meg, ír elő? Úristen.

Az én anyám domináns mindenben szinte, de ő is megbeszéli apámmal, hogy mi hogyan legyen. (Aztán az lesz, amit ő akar.) De tök kulturáltak, normálisak. Jó, néha veszekeés van. De soha nem alázzák egymást, stb.

Mi ez a marhaság, hogy társaságban a nő nem szólalhat meg??? Hihetetlen.

2021. júl. 23. 11:22
 40/55 anonim ***** válasza:
Ezért kértem konkrét példákat. Bár kiakasztó, de köszönöm, hogy kifejtetted.
2021. júl. 23. 11:25
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!