Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen jeleket vettek észre a párotokon mielőtt szakított veletek?
Arra lennék kíváncsi, hogy hogyan viselkedett a párotok veletek mielőtt szakításra került a sor. Pl.: Sosem volt jókedve veletek, nem volt szex... Olyan is érdekel ha esetleg semmi jele nem volt.
Köszönöm, hogy megosztjátok velem. :)
Szex volt/ jó volt - szerette.
Eltűnt napokra , nem keresett.
Nyersebb / hűvösebb volt
Volt aki elkezdett mindent kiprobalni rajtam a szexben meg kerdezte hogy ez moat jo volt? Stb valszeg már keszult a mással torténő k.félésre megcsalás elott.
Volt aki minden dolgot mindenhol mindenhogy kiprobalt rajtam hogy utolag ne érezze azt hogy hu ezt kihagyta.
De alapvetoen ezek csak akkor jellemzoek ha a srac már elore tudja mi lesz de én még nem.
De amugy a szakitasok beeszik magukat a kapcsolatba es spontannak tunnek es a felek egyszerre szakitanak egymassal. (Azaz nem az egyik fél részérol modszeresen tervezett es kivitelezett szandekos a dolog)
Ilyen kapcaolataimban minsen ugyanugy zajlott mint kirabban, annyi változott csak hogy a másik full közömbös erzeketlen lett, egy átmeneti csendszunet(kulon pár napig/hetig)se hatotta meg, szakitási témákra, veszekedesekre sem "ijed meg", nem aggodik, nem borul ki, de mégcsak szomoru sem lesz, nem hatja meg SEMMI, vidám marad meg stb
Es legfőképpen mindezt megelőzik a kapcsolatba lassan apránként bekúszó kritikák, kisebb aprobb cseprőbb utálat érzések, aprobb beszolások stb. Ez a RED Flag.
Lehet hülyén hangzik,de valahogy érzem,ha valami van a levegőben.
Eleinte megszűnnek az ilyen kis érintések, csökken a szex, nincsenek már meg olyan apró figyelmességek,mint előtte.
Néha semmiségeken felcsattan vagy épp jelentéktelen dologból problémát csinál.
Elkezdem figyelni a reakcióit megszokott dolgokban és egyre inkább azt érzem,hogy olyan,mint egy idegen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!