Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy zarjam le a kapcsolatunk?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy zarjam le a kapcsolatunk?

Figyelt kérdés
Tudom, szét fogtok szedni de muszáj leirnom. Erről senkinek nem tudok beszélni. Van egy kapcsolatom 3 éve, nem indult valami komolynak néha össze jártunk, mindig jött utánam szebbnél szebb ajándékokat kaptam. Bevallotta 3 hónap után hogy belém szeretett én viszont nem éreztem ugyanezt. Az ágyba tökéletes meg ragaszkodok hozzá valamilyen szinten, de ez nem szerelem. Az utóbbi időben érzem azt hogy ki kell lépjek mert nem bírom ezt megjatszani. Ahogy celozgatok rá egyből támad hogy zaklatni fog senki másé nem lehetek inkább megoli magát. Szégyellem magam viszont leirom hogy pénz és a szex miatt voltam/vagyok vele. Mikor így fenyeget nem merek lépni mert mi van ha tényleg csinál valamit magával vagy velem. Egyszerűen nem érti meg hogy találnia kéne egy olyat aki tényleg szereti. Mit csináljak? Kétségbe vagyok esve
2021. júl. 19. 19:43
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! Gondolkodtam azon is hogy akkor mennék el mikor dolgozik, mivel vállalkozó így bármikor haza tud jönni nincs időhöz kötve. Így sosem tudom mikor jelenik meg. Képes haza nézni egy nap 4szer is akár szerintem ellenőriz vagyis én erre gondoltam. Ő persze mindig úgy adja elő hogy haza nézett hozzám mert hiányoztam neki. A szuleimhez nem mehetek ott keresne először. Most egy barát/baratnobe gondolkozok ideiglenesen oda mennék még le nem nyugodna.
2021. júl. 19. 20:30
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Távoltartási végzés?
2021. júl. 19. 20:35
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
te nem dolgozol?
2021. júl. 19. 20:37
 14/23 A kérdező kommentje:
Tavoltartasi végzést lehet kérni ha nem bántott? Ilyen dolgokkal nem nagyon vagyok tisztában. De dolgozok home office
2021. júl. 19. 20:51
 15/23 anonim válasza:
100%
Hívd fel a rendőrséget
2021. júl. 19. 20:55
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem menj a szüleidhez. Csak erélyesebben fel tudnak lépni mint egy barátnő, nem? Így nem mondhatja rád azt sem hogy másik pasi miatt hagyod el vagy a barátnő telebeszélte a fejedet. Ha zaklat a szüleid otthonában, hívd a rendőrséget. Így legkönnyebb a távoltartásit megszerezni.
2021. júl. 19. 20:55
 17/23 anonim ***** válasza:
89%

Szia!Nekem volt egy ilyen pasim még nagyon régen aki mikor szakítani akartam vele azzal próbált zsarolni hogy megöli magát.Ennek ellenére én kidobtam mert felháborodtam hogy mit képzel magáról hogy engem akar zsarolni.

Persze nem tett magával semmit sem végül de egyszer még a szakítás beijesztett hogy baja van mert megvágta késsel magát és az éjszaka kellős közepén szaladtam hozzá nehogy baj legyen.Ezután hogy ezt eljátszotta velem már nem érdekelt mit csinál és ott vége is lett.

Te Kérdező menj el a barátnődhöz pár hétre hogy lenyugodjon ez az eszelős és utána ha nem hagy békén menj be a rendőrségre és mondd el hogy zaklat

2021. júl. 19. 21:00
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
szakítás előtt-et akartam írni
2021. júl. 19. 21:01
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy a fentiek is írták, az ilyen emberek zömmel sose ölik meg magukat valóban, csak fenyeget. Érdemes esetleg egy pszichológus tancsát, támogatását kérni ebben a nehéz helyzetben és lelkileg megterhelő időszakban.

Szépen pakold össze a holmidat és menj el. Ha van autód viszonylag egyszerű a dolog: mindent bedobálsz 1-2 zsákba vagy táskába, ami éppen akad és iszkiri. Ez szerintem ha az ember eléggé csipkedi magát fél óra alatt megvan. Gondolom 3 hónap alatt nem sok cuccod volt ott, max ruhák és könyvek. Esetleg kérd meg a barátnődet, hogy segítsen. Ha véletlenül pont akkor látogatna haza a "barát", nem árt, ha van valaki, aki segít, esetleg hívja a rendőrséget ha komolyra fordul a dolog.

2021. júl. 19. 23:13
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

Hívj át szülőt, testvért, barátot és pakolj össze. Nem véletlen ugrik ő haza napjában négyszer, mert hiányzol... nyilvn ellenőriz mit csinálsz, van-e ott más.

Ne maradj vele kettesben ha eldöntötted és összepakolsz. Téged fog bántani, nem magát.

2021. júl. 20. 09:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!