Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen tanácsot adnátok egy ilyen helyzetre?
A párommal nagyon szeretjük egymást, de én messze lakom tőlle,ezért hozzá költöztem.A bökkenő csak az, hogy a szüleivel él.Más lehetőség viszont sajnos nincs arra hogy együtt lehessünk.Na csak hogy a sztorink még jobb legyen, a ház a nagyanyja tulajdona, ezért mindenről ő dönt.
Én kezdettől fogva valamiért nem vagyok neki szimpatikus.
Munkanélküli vagyok jelenleg, és én soha nem kértem, de a párom támogat engem.A nagyi szerint kihasználom a fiát, és élősködöm rajta,ezért szégyelnem kéne magam.Ezt négy szem közt mondta nekem.Próbálok én is állást keresni, nem akarom hogy a párom tartson el engem,de még csak egy hónapja költöztünk össze, és a nagyi minden nap azzal szekál hogy nincs jövedelmem.Ti mit tanácsoltok?Mihez kezdjek a helyzettel?
Utolsó hozzászoló:
Köszi a bíztatást!
Nagyon ilyesztő tud ám lenni a mama,mert még meg is fenyegetett, hogy ha elmondom a drága unokájának h miket mondott, akkor többet el se menjek hozzá!
Mondjuk ezt szerintem be tudnám tartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!