Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen tanácsot adnátok egy ilyen helyzetre?
A párommal nagyon szeretjük egymást, de én messze lakom tőlle,ezért hozzá költöztem.A bökkenő csak az, hogy a szüleivel él.Más lehetőség viszont sajnos nincs arra hogy együtt lehessünk.Na csak hogy a sztorink még jobb legyen, a ház a nagyanyja tulajdona, ezért mindenről ő dönt.
Én kezdettől fogva valamiért nem vagyok neki szimpatikus.
Munkanélküli vagyok jelenleg, és én soha nem kértem, de a párom támogat engem.A nagyi szerint kihasználom a fiát, és élősködöm rajta,ezért szégyelnem kéne magam.Ezt négy szem közt mondta nekem.Próbálok én is állást keresni, nem akarom hogy a párom tartson el engem,de még csak egy hónapja költöztünk össze, és a nagyi minden nap azzal szekál hogy nincs jövedelmem.Ti mit tanácsoltok?Mihez kezdjek a helyzettel?

vagy tűrd, vagy költözz vissza.
mindezt addig, amíg nem lesz fizetésed.

Én is gondolkodom a visszaköltözésen,de sajnos akkor nem láthatnám a páromat.Amúgy már lassan öt hónapja ismerjük egymást, ezért nem tudnék tőlle megválni :(
De ezt kibírni, eltűrni nem könnyű!
Ugye hogy ez egy nehéz kérdés :(
Babakocsi! hát...gondolkodtam rajta hogy már nem bírom,és beszólok valamit a nagyinak, de elvetettem ezt az ötletet.
A párom többi társával is ilyen volt állítólag.

Jobban kéne ismerni a helyzetet.
Példáulén az alapján itélnék, hogy a pénzen kivül megteszed-e amire képes vagy.
Főzés, mosás, takaritás, ház körüli munkák?
Én ezek alapján döntenék

Másik dolog: meg kell tanulnod a hülyeségeit elengedned a füled mellett.
Engem is zavart, amikor azzal cseszegettek, hogy miért nincs munkám? Aki olyan volt, arra nem is figyeltem, de volt, akinek a fentebb írthoz hasonlót visszaszóltam. Mondtam, hogy segítsen munkát keresni, mert én szívesen dolgoznék, de nincs hol. Máris nem kritizált.
Utolsó elötti hozzászolónak:
Persze hogy megteszem amit tudok!
Kitakarítom a lakást, a párom alergiás a porra,ezért szinte mindennap kiporszívózok,felmosok,kisöprök,port törlök.
Szóval amit lehet megteszek annak érdekében hogy ne csak üljek a lakásban egész nap.
A másik dolog pedig az, hogy szokott a néni főzni a páromnak,és kérdezte hogy én nem-e az ő föztjét eszem, mégis hogy gondolom hogy megeszem előlle az ételt.
Ez már szerintem csak rosszindulat.
Na ez tényleg rosszindulat..valszeg nincs jobb dolga, minthogy szekáljon téged, és aki fiatalkorában se volt könnyű eset, az általában idősebben még rosszabb..sajnos.
Maradj a pároddal, oszd meg vele, hogy miket kell hallgatnod, de kérd meg, hogy ne szoljon még bele..várjatok, mert nem akarod h mamája azzal is vádoljon, hogy áruló vagy. Ha csak romlik a helyzet, mond a párodnak, h segítsen, és ha mama beleköt,meg lehet mondani neki h pároddal mindent megbeszéltek, hát erről is tudnia kell és persze te nem szeretnél vitát. Nyeld le egy kicsit az öreglánytól..előbb-utóbb úgyis lesz melód! ;) Tudom, hogy nehéz..nekem is van dolgom egy ilyen nénivel..csak az nekem rokon:S és átérzem a helyzeted, én se szólhatok neki vissza..:):S ha mégis abból nagyobb a baj, de ha muszály akkor is csak kedvesen, nem jó a pasink családjával haragban lenni:S
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!