Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem szeretem a barátom? Pedig minden tökélekes benne.
Viszonylag friss kaocsolat, 1 hónapja vagyunk együtt. Kedves, aranyos, vicces,jól méz ki, jó a munkahelye, stb. Minden jó, komolyam, de egyszerűen nem érzem, hogy szerelmes lennék... Baratnőim kérdeztem ezzel kapcsolatban, azt mondták, hogy ez idővel kialakul.. tényleg így van?
Gondolkodom a szakításon, de igazán nem akarom "kidobni" mert tényleg nincs benne olyan ami ne tetszene...
Már be is mutattuk egymást a családnak, stb.. Nem merném meglépni, hogy szakítok vele, mert mi van, ha csak bánnám...?
De hosszútávon, nem lesz ez így jó..
(Én 18 vagyok, ő 20)
6-os vagyok
Igen ezért is kérdeztem, hogy van-e egyáltalán vonzalom. Mert ha az sincs, bukta. De ezt általában érzi az ember az első találkozásokkor, hogy van-e vonzalom.
Ha nincs meg az elejétől az, amit most hiányolsz, nagy a valószínűsége, hogy lapos lesz a kapcsolat. Ha kedveled és jó vele az együtt töltött idő, akkor még lehet jobb a helyzet, de nem sokkal. Azért az sem elhanyagolható kérdés, hogy izgalomba hoz-e téged, ha ránézel, ha érinted. Esetleg jó érzés összebújva feküdni... Ha semleges számodra a jelenléte, az azért bajt jelenthet...
A szerelem lángja nagyon fontos a kezdeteknél. Viszont az is egy nehéz helyzet, mert sokszor csak az egyik fél szédül bele a rózsaszín ködbe, a másik nem...
Azért az fontos lenne, hogy erősen vágyj rá, hogy találkozzatok
A szerelem nem észérvek mentén szövődik, kérdező. Évezredek óta megvannak a kritériumok, amik a tudatalattinkra hatva előcsalogatják a szerelemért felelős hormonokat, de ezekbe a kritériumokba soha nem fér bele a "pedig". A szerelem csak jön, akár az arra nem alkalmas személy iránt is, és földbe döngöl, vagy a mennyekbe repít.
Nem is illünk össze mindenkivel. Van, akit az első pillanattól rühellünk, van, aki közömbös számunkra, van, aki tetszik, van, akit kedvelünk, és van, akinek egyetlen pillantásától megroggyan a térdünk. Ezt az utolsó kategóriát nem könnyű megtalálni, de nem is lenne jó, ha rögtön az elején belebotlanánk, mert nem megszerezni nehéz valakit, hanem megtartani. Ezek a kezdeti botladozások arra valók, hogy tanuljuk a szerelmet. Tanuljuk kezelni az érzelmeket, megismerjük a másik nem lelkivilágát, gondolkodásmódját, ami homlokegyenest az ellenkezője a miénknek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!