Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem szeretem a barátom? Pedig minden tökélekes benne.
Viszonylag friss kaocsolat, 1 hónapja vagyunk együtt. Kedves, aranyos, vicces,jól méz ki, jó a munkahelye, stb. Minden jó, komolyam, de egyszerűen nem érzem, hogy szerelmes lennék... Baratnőim kérdeztem ezzel kapcsolatban, azt mondták, hogy ez idővel kialakul.. tényleg így van?
Gondolkodom a szakításon, de igazán nem akarom "kidobni" mert tényleg nincs benne olyan ami ne tetszene...
Már be is mutattuk egymást a családnak, stb.. Nem merném meglépni, hogy szakítok vele, mert mi van, ha csak bánnám...?
De hosszútávon, nem lesz ez így jó..
(Én 18 vagyok, ő 20)
Figyelj, nem akarlak elszomorítani, de...
Én 4 hónapja ismertem meg egy srácot. Tökéletes volt hozzám, a legrendesebb srác a világon, de valahogy nem volt szikra az elejétől. Vonzódtam hozzá, élveztem a társaságát, de ennyi.
Most szakítottam vele nemrég, mert egyszerűen nem fejlődött tovább a dolog. De ez nincs minden esetben így. Lehet nálad pont ki fog alakulni. Mindenesetre számolj az ellenkezőjével is.
Idovel kialakul a vonzalom, ami nincs? Erosen ketlem. Elmulni tud idovel. A szeretet tud erosodni. De a szikra, a kemia, a masik akarasa, az vagy van, vagy nincs.
Egy kerdoiven kipipalhato minden, csak eppen nem o kell.
Köszönöm szépen, jöhetnek még.
Szeretem mint embert, jókat tudunk beszélgetni, szeretek vele lenni, de néha-néha kerülném a társaságát... Nem érzem, hogy mindenáron vele akarok lenni, stb..
Nincs meg úgy a szikra, meg nem vagyok belé úgy igazán szerelmes.
Kialakulhat ez?
Vele tényleg nincs semmi baj, ha szerelmes lennék, minden tökéletes lenne, csak nem érzem azt a "hűha" érzést..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!