Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki szándékosan napokig, vagy akár egy hétig is ignorálja a másikat, az mit akar elérni?
Figyelt kérdés
Teszteli a másik tűréshatárát? Így akar szakítást provokálni, vagy így akar hisztit, kiborulást kiváltani? Mi a lényege a szándékos ignorálásnak?2021. júl. 17. 22:21
21/28 anonim válasza:
22/28 A kérdező kommentje:
Köszi! Tényleg sajnálom ezek szerint mindenki vmi konkrét történetet vár, én pedig általánosságban kérdeztem.
2021. júl. 17. 23:18
23/28 anonim válasza:
Nálam a felejtés az oka! Nem játszom, egész egyszerűen csak szeretném elfelejteni!
24/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2021. júl. 17. 23:44
25/28 anonim válasza:
"Köszi! Tényleg sajnálom ezek szerint mindenki vmi konkrét történetet vár, én pedig általánosságban kérdeztem."
Mert sztem párkapcsolatban együtt élnek az emberek, és találkoznak szemtől-szembe, tehát mindegy, hogy írogatnak-e.
Vaaagy lehet, hogy nem is kapcsolat, csak ráírtál valakire facebook-on, hogy szia, az meg nem ír vissza.
Ezért kellenek konkrétumok.
26/28 anonim válasza:
Szerintem sem kapcsolat!
Lehetett köztük valami, csak a kerdezőnk valószínűleg elszúrta,(lehet nem is tudja mivel) most pedig meg van lepődve, hogy a másik nem akar tudni róla.
27/28 anonim válasza:
Ugyan, manapság nem kell elszúrnod semmit, hogy ghostoljanak. Ez már ilyen bevett "szokás"
28/28 anonim válasza:
Ennek szerintem nagyon is prózai oka van : nem érdekled. Lehet ezt napestig ragozni, nem kellesz neki és ilyen módon érezteti sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!