Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, ti akik kiszolgáljátok a férjeteket meg megcsináltok mindent helyette, nem érzitek rosszul magatokat, hogy cselédek vagytok a saját otthonotokban?
24
Szó sincs róla, hogy elvettem volna bárki helyét! A felvétel, tanulmányi eredmény alapján ment!
Nem vagyok pályakezdő. Könyvelő vagyok. 28 evesen szültem. Előtte 5 évig dolgoztam. Majd ha nagyobbak, (és főleg önálloak) lesznek a gyerekek, majd akkor visszamegyek dolgozni.
P.S. most is tanulok, ha van időm. Miért? Mert szeretek tanulni!
A saját cégeinket pedig én könyvelem...igaz ez havi 15-20 óra munka max. Nem mondanám, hogy itthon "ülök" - Rendben tartom a házat, vezetem a háztartást, nevelem a gyerekeket. Dolgozni egyebként sokkal egyszerübb volt. De én akkor is ebben érzem magamat kiteljesedve. Ezt az időt, amit veluk tolthetek....így, hogy picik, soha nem kapnám vissza!
22: miert beszelnek lealacsonyitoan a sajat nememrol? A nokrol egy szot se irtam. Es nem szoltam meg azokat akik nem szolgaljak ki a ferjuket. Annyit irtam h en igy szeretek elni amit ti valamiert szemelyes sertesnek vettetek.🤷🏽♀️
23: nem mentem tovabb tanulni megnyugodhatsz😀 de olyan nincs hogy "elveszik eloled a helyet az egyetemen" olyan van hogy gyoker vagy bejutni😘
#30 azzal szamolj, hogy egyszer meghal a ZuRaD, aztán mi lesz veled xd
Kinek csicskulsz be
Nekem sajnos van olyan papucs barátnőm, aki éppen hogy a seggét nem törli ki az “ura” helyett. 8 óra meló után ő az, aki főz, mos, takarít, gyerekkel foglalkozik stb, mert az életképtelen kancijának büdös keresztbe tenni akár csak egy fűszálat is otthon. Effektív házi rabszolga, de hát ha neki ez megfelel, kedves egészségére.
Egyetlen pasinak sem esett még le az ujjáról a gyűrű, ha elmosogatott vagy megfőzött, főleg hogy ő is ott lakik, ő is eszik, ő is koszolja az edényeket, ruhákat. Nehogy már derogáljon a házi munka….
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!