Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi mindent lehet elnézni/megbocsájtani egy kapcsolatban?
Ezt szerintem se folytasd, mert ebből már nem lesz jó kapcsolat sajnos.
Te nem bízol benne, igazából jót nem írtál. Ő meg semennyire se tisztel, és tudja, hogy azt csinál, amit akar, úgyse fogod kidobni. Egyáltalán nem fél, hogy elveszít, nem is tesz érted semmit.
Ez mindkettő elég nagy akadálya annak, hogy ti egymással boldogok legyetek. Akkor meg mi értelme együtt maradni? Semmi.
Azért hazudik, hogy mikor merre van, mert mindig elszámoltatod, felelősségedre vonod és kritikát fogalmazol meg vele szemben.
Hagyd élni, és töltse úgy a szabadidejét, ahogy neki jól esik, szerintem ő nem szekál téged fordított esetben.
N.
Na de várjál, 5 éve vagytok együtt, és még külön laktok? Miközben ő szórja a pénzt?
Ne haragudj, de ez sehová sem vezet. Rengeteg olyan pár van a környezetemben, ahol a férfi (és a nő is) mindent megtesz, hogy minél hamarabb elkezdhessék a saját, különálló életüket párként és családként. Itt nem ezt látom. Időhúzás az egész.
Neki láthatóan fontosabbak a haverok, és a családja sem igazítja helyre.
Ha pedig azért nem mondja el a kérdezőnek, hol van, mert a kérdező felelősségre vonná, az sincs rendben. Ha nekem olyan párom lenne, aki rendszeresen ellenőriz, gyanúsítgat, akkor szakítanék vele, nem pedig hazudoznék. Ez a tisztességes megoldás. Mondjuk ez azért lehet, mert én nem vagyok kapcsolatfüggő, sem gerinctelen, szóval nekem nem tragédia, ha szingli vagyok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!