Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hazudtatok már a párotoknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hazudtatok már a párotoknak bármiben? Ha igen miben?

Figyelt kérdés
2021. júl. 16. 06:59
1 2 3 4 5
 21/41 A kérdező kommentje:
Nekem nem lehet barátnőm ,mert nem kellenek barátok az életbe. Nem nézhetek meg egy filmet anélkül hogy ne sértődne meg hogy miért néztem meg,ha meg megnézem újra vele akkor egy szar szemé× vagyok mert én már láttam és nem mondtam el neki. De ha igazat mondok akkor meg az a baja és forgatja ki a szavaimat hogy utána azt mondjam amit hallani akar tehát hazugságra kényszerít,azálltal hogy neki kell igaza legyen. Mert ha pl én teljesen őazintén elmondok neki valamit,az biztos nem úgy van ,és akkor már olyanokat kell mondanom amik tényleg nem történtek meg csak hogy neki legyen igaza hogy semmit nem érek. Olyanokat mond hogy nyugodtan kinyírhatom magam őt nem érdekli meg stb. Na persze én sem vagyok tökéletes mert hibáztam már az életben. De miért kell hogy mindig neki legyen igaza? Engem ő kényszerít hazugságba.
2021. júl. 16. 10:10
 22/41 anonim ***** válasza:
97%
De MIÉRT vagy vele????? Egy ilyen kapcsolat NEM boldogságot ad, csak NYŰG.
2021. júl. 16. 10:14
 23/41 anonim ***** válasza:
31%

20 en nem vok hazug. En alapbol oszinte ember vagyok.

De ha leveszik a fejem mert baratokkal vagyok akkor nem mondom meg inkabb. Ennyire egyszeru.

Azert vagyok vele mert Őt szeretem szerelmes vagyok Ő a mindenem miatta élet nekem az élet. Es nem a haveroktol érzem a boldogsagot hanem a páromtol. Ő számit ő a lényeg, a nap fénypontja, Vele a kapcsolat, Vele a szex. A haverok baratok szabadido az mindig csak másodlagos

De ezt valahogy ő nem hiszi el, de soha. Es ha epp hanyagol, nekem szuksegem van ingerekre emberekre kulonben bedepizem.

2021. júl. 16. 10:14
 24/41 anonim ***** válasza:
0%

A haverok baratok es barki nekem csak pótlék. Soha de soha nem több. Ezt ő abazolut nem fogadja el. Szerinte ferde utak megcsalási szándék meg stb.

Megannyiszor mondtam már hogy de nekem nincs szexre sem azuksegem potlekkal! Mert CSAK potlek. Nekem valodi ferfi kell mindig es soha nem potlek az az Ő maga!

Soha a b.dos életben nem fogja ezt elhinni.

2021. júl. 16. 10:18
 25/41 anonim ***** válasza:
82%
Csináljatok neki még egy gyereket. Akkor legalább lesz kit sajnálni a sztoriban. Ennyire nincs bennetek semmi önbecsülés ez valami bámulatos.
2021. júl. 16. 10:22
 26/41 anonim ***** válasza:
24%

Mert nem AKARJA elhinni.

Itt jon be a pszichologia.

Neki szuksege van valahogy arra hogy feltekeny legyen.ő a féltékenységet AKARJA.

2021. júl. 16. 10:23
 27/41 anonim ***** válasza:
94%

Hát te totál hülye vagy. Ez minden, csak nem szerelem. A szerelmemmel meg merek és meg is osztok MINDENT. Hiszen a társam.

Ismételten csak további jó időpocsékolást tudok nektek kívánni.

2021. júl. 16. 10:25
 28/41 anonim ***** válasza:
22%

Fura ez a sok lepont. Persze en vagyok a r.banc aki talalkozik emberekkel. Es aki igenis kitart a feltekeny párja mellett mert őt szereti csak es kizarolag es mindig.

De ugye allandoan a szakita dobd ki minek vagy vele megy

Szakitson az aki nem szereti a párját.

2021. júl. 16. 10:26
 29/41 A kérdező kommentje:
Ő egy nárcisztikus ember,olyan szinten tudja manipulálni az embereket ,hogy még ők is elhiszik hogy megtették azokat amiket valójában nem. És azért nem hagyom el ,mert tudom hogy nem találnék más embert, csúnya vagyok ,dagadt és tudom amennyire depresszív suicid hajlamú vagyok ,hogy öngyilkos lennék ha ő hagyna el vagyis ha külön mennénk.
2021. júl. 16. 10:28
 30/41 anonim ***** válasza:
13%
Rengeteg mindenben hazudtam és hazudozok, az életem meghatározó részeiről, korábbi munkákról (ami nincs), mivel töltöm az időm, mennyit sportolok, mennyit költök. Nagyon sokat hazudok, hogy jobb összképet alkosson rólam, mert a valóság túl silány és unalmas lenne rólam.
2021. júl. 16. 10:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!