Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hazudtátok azt a párotoknak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hazudtátok azt a párotoknak, hogy jó végzettségetek van, és mellé jó munkátok, de csak gyenge végzettségetek és nem olyan jó munkátok van?

Figyelt kérdés
Gondolok arra, hogy jobban imponálnánátok egy egyetemista nőnek, és hogy több esélyetek legyen. Mert sajnos sok az olyan p...a akinek az számít, hogy a barátja is egyetemista legyen.

2012. jún. 20. 18:04
 1/7 anonim ***** válasza:
nem. soha nem érdemes hazudni. mert az úgyis kiderül. ami ciki
2012. jún. 20. 18:05
 2/7 anonim ***** válasza:
Engem ugyan ne azért szeressen, ami nem én vagyok...
2012. jún. 20. 18:05
 3/7 anonim ***** válasza:
Ebben nem kell hazudnom, de szerintem ez nem az a téma, amivel csábítani lehet.
2012. jún. 20. 18:47
 4/7 anonim ***** válasza:
Ezzel egy-egy éjszakára lehet partnert szerezni, de egy rendes kapcsolatban mégis hogy akarod eltitkolni, hogy mi a végzettséged/foglalkozásod? :D Hány napig működne az a kapcsolat?
2012. jún. 24. 10:59
 5/7 anonim ***** válasza:
Mégis mire jó a hazudozás? Nem értem.
2012. júl. 7. 15:35
 6/7 anonim ***** válasza:
De ha "egyetemista p*csa" akkor miért kell neked ?Ha nekik tényleg csak ez számít akkor neked nem ők kellenek.Egyébként ezekből leszűrve pont olyan bunkónak tűnsz akit nőként elkerülnék:D
2012. júl. 7. 16:13
 7/7 A kérdező kommentje:
Nekem normális természetes lány kell a pics@ jelzőtt nem arra értettem, de úgy veszem észre, hogy vannak egyetemista nők akik ugyanolyan egyetemista pasikat akarnak. És sajnos családi okok miatt ellébecoltam 3 évet és csak az érettségim van meg, csak nem tudom mit mondjak hogy miért lébecoltam el. Valami trükkös kis kamut kéne kitalálnom amit késöbb kijavíthatok valahogy.
2012. júl. 9. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!