Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz, hogy tetszenek a cigány pasik? (lent)
Figyelt kérdés
Nem mindegyik.
-a barna bőrű pasik tetszenek
-rossz fiús külső
Olyannal jönnék össze aki:
-aki tiszta
-velem kedves, de másokkal kemény
-nem büdős
Nem tudom , ha meglátok egy cigány pasit, aki jó ruhában van és nem olyan félénk az jobban vonz , mint pl egy magyar pasi aki jó ruhában van, de fehér a bőre.
Hát figyelj...sok ilyen pár van...mért ne te legyél az egyik?Ha neked ők tetszenek akkor hajrá:)
2010. aug. 30. 09:48
32/37 anonim válasza:
Veled kedves, de másokkal kemény?
képzel, pont, mikor a nagynénémet és az újszülött kisbabáját látogattuk meg, találkoztam egy hasonló párral. A szülő-gyerek részleghez (fogalmam nincs, mi a szakszó erre) nem lehetett behozni gyereket. Mire megjelenik egy kemény cigó csávó, a nővel, meg a pár hónapos pici babával. Csak egy kis személy leírás. A hapsi: rosszfiús külső. A nő: lesoványodva, egy bazinagy fekete monoklival a szeme körül. A kisbaba, meg egy szál rongyba volt csomagolva. És mentek be a másik kismamához, aki szintén nagyon jó állapotban volt. Én nem értem a kapcsolatokat, de elég durva volt.
2010. aug. 30. 17:23
33/37 anonim válasza:
Ez CSAK a te döntésed! De bárki bármit mond, sok magyar csaj van ezzel ugyanígy, szóval nem vagy egyedül... inkább az gáz kicsit,h ilyesmiröl itt kell informálodnod, erre nem létezik univerzális válasz :)
2011. okt. 30. 02:04
34/37 anonim válasza:
Ha az ember sok rosszat tapasztal nehéz megtalálni a jót, ezért van a sok általánosítás, rasszizmus, utáljuk egymást, öljük egymást. Az a baj, hogyha hozzáálláson nehéz változtatni. Lehet hogy ott még nem kezdődik nagy baj, de én akkor se nézem jó szemmel már azt se, ha csak szimplán óriási hangerővel káromkodva beszólnak nekem minden ok nélkül. Mert mit tettem én azért. Élném a megszokott kis életemet, mennék az utcán nyugodtan, ő meg utánam kiált? rengeteg mindent hallok és örülök hogy nvelem olyanopk még nem történtek és talán kicsit paranoiás vagyok, raszsista semmiképp, de valahogy nekem inkább biztos pontra van szükségem nem egy bizonytalan valakire, aki vagy jó vagy nem jó, vagy meghalok, vagy nem. Persze mindenhol ott van ez a bizonytalanság, de azért mégse megy az ember a legbizonytalanabb felé. Én igazán meg tudom becsülni ha valakire számíthatok, de sajnos kevés ilyen ember van. Olyan társat találni aki mindenben támogat és melletted van és vigyáz rád, egyre nehezebb találni, de gondold meg.
2012. dec. 19. 23:47
35/37 anonim válasza:
ha csak tetszik az még nem gáz.
egy kapcsolat viszont...én ellenezném.
Az ismerősi körben volt hasonló. MIvel "mi csak bántani tudtuk szegény srácot" a lány 1évig nem beszélt velünk.Aztán a pasi aki olyan "édi" eltörte a lánykezét,mert az megsimizett a valami pasit(azt is leverte a csávó).Aztán helyrerakták a biztonságiak.na akkor kinyilt a lányszeme és szakitottak.
szóval elég rizikós a dolog,én hosszú távon (iskola,munka,stb)normális cigánnyal még nem találkoztam.
2012. dec. 21. 00:25
36/37 anonim válasza:
amit a 29 százalékos roma fiú irt szerintem igaz
23f magyar
2014. szept. 7. 19:28
37/37 anonim válasza:
.. Csak hogy tudjàtok nem minden cigàny putris. Pl mi. nem. Sokkal tőbb mindenem van mint pàr elkényesztetett kis magyar gyereknek. Fizikai.munkàban sem érhettek a nyonunkba. 17 vagyok. joképű. nem büdős nem koszos.Szóval kuss. Mit kell lenézni minket?????? Tivagytok a nagy àrtatlan angyalok. Ti csak tükörbe. a hajatokat tudjàtok àllitani. Mindent meg kaptok a szüleitektől. De mi nem. Ha ke valami dolgozz meg értr. 17 évesen. jogsim autom. motorjaim. meg lovaim. sertése im vannak. Ezz a külömbsèg. magyar cigàny kőzt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!