Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Gáz, hogy tetszenek a cigány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz, hogy tetszenek a cigány pasik? (lent)

Figyelt kérdés

Nem mindegyik.

-a barna bőrű pasik tetszenek

-rossz fiús külső

Olyannal jönnék össze aki:

-aki tiszta

-velem kedves, de másokkal kemény

-nem büdős

Nem tudom , ha meglátok egy cigány pasit, aki jó ruhában van és nem olyan félénk az jobban vonz , mint pl egy magyar pasi aki jó ruhában van, de fehér a bőre.

Nem tetszik a fehér bőr.

szép a szájuk is...mondjuk nem az összesnek

Gáz lenne,ha egy cigánnyal össze jönnék?

egy 17éves magyar lány

2010. aug. 27. 15:34
1 2 3 4
 11/37 cynic ***** válasza:
40%
Igen, gáz. A fajkeverés rossz, értem?
2010. aug. 27. 16:00
 12/37 anonim ***** válasza:
40%

szerintem gáz..nemkellene a cigányokkal keveredni..:S de tet tudodd....rengetegen leszolnának...és van rendes magyar barna bőrű pasi ilye tulajdonságokkal is , és nem kell attól félned h kirabol:S

de nem tudom, mért számít esetedben ennyire a külső, a barna bőr...ha szeretsz valakit akkor lényegtelen...

ez olyan mintha valami divatmajmot szednél fel, csak a cigány a másik véglet...S:

2010. aug. 27. 16:04
 13/37 anonim ***** válasza:
54%

És miből gondolod, hogy szóbaállnék veled?

Nem biztos ám, hogy a környezetem ezt elfogadná. A Tied meg biztosan nem, elhagynád a rokonaidat miattam?

Meg az sem túl jó érzés, amikor a barátaid rémülten menekülnek előlünk ha meglátnak, mert velem nem állnának szóba, téged meg nem akarnak megbántani. És amikor a kis pöscök az utcán megjegyzéseket tennének, persze csak ha legalább tizen vannak, akkor esetleg téged is bevinnének a rendőrök, akit segitségül hívnának a hős kurucok. Odabent pedig a seggedben kotorászna néhány öreg rasszista rendőrk.urva. Hátha odadugtad a reszelőt, amivel majd megszöksz. Vállalnád?

Egyszer fiatalon megpróbálkoztam egy magyar lánnyal, ezt tapasztaltam, többé nem teszem. Pedig ma már nyugodtan megtehetném, senki nem venné észre hogy cigány vagyok, akor is csak onnan tudták, hogy a cigánytelepen laktam.

Ennek ellenére rengeteg magyar lányt látok cigány pasival.

Tudod miért? Mert a mai lányoknak elég egy kemény farok, az meg a cigánynak inkább megvan. Meg a négerek sem maradnak pár nélkül egy napig sem nálunk, nem úgy mint a kemény szittya magyarok, akik idejárnak sirni, hogy senki nem szereti őket.

2010. aug. 27. 16:15
 14/37 anonim ***** válasza:
34%
Kedves utolsó! Én azt írtam ennek a lánynak, hogy nem gáz. Gyűlölöm a rasszizmust, és alapját sem látom, 10 évig laktam a Kőris utcában a 8. kerületben, és sose bántott senki. De vedd tudomásul, hogy a te írásod ugyanúgy rasszista, mint a kurucoké. Ez rémesen szomorú.
2010. aug. 27. 16:19
 15/37 anonim ***** válasza:
Te vagy a gáz kérdező.
2010. aug. 27. 16:25
 16/37 anonim ***** válasza:
41%

Kedves 16.19-es

Ha rasszistának találtad amit irtam, akkor jól fogalmaztam. Az volt a szándékom. De biztos lehetsz benne, hogy csak az ezredik ellenem irányuló rasszista megnyilvánulás után lettem ilyen.

Tőled, és a hozzád hasonlóktól pedig elnézést kérek miatta, valóban vannak még ilyenemberek is.

De nem engem kell meggyőznöd, ha kölcsönösséget fogok tapasztalni, én kezet fogok nyujtani mindenkinek. Elsőként

2010. aug. 27. 16:35
 17/37 anonim ***** válasza:
ne tedd tönkre magadat! eszedbe se jusson bekerülni abba a pokolba amit azok teremtettek maguk köré! lehet h rasszistának tűnök, de megvan rá az okom!
2010. aug. 27. 16:41
 18/37 anonim ***** válasza:
68%

Igen,és még a magyarok a rasszisták."Ez" meg leócsárolhat minket,a kutyát sem érdekli.Magyarország én így szeretlek-.- Egyébként igen,gáz lenne.Ha belegondolsz még ha tisztálkodnak is,van egy jellegzetes szaguk,ami közel sem mondható kellemesnek.Kötekednek és nem azért mert annyira kemények,hanem azért mert ha megversz egyet ,utána 20 másik jön rád.Míg egy magyar meggondolja bánt-e mást és van-e joga bárkire is kezet emelni,ezek csak szó nélkül,tiszteletlenségből és puszta butaságból kötekednek.

Ha pedig kifogsz netán egy"normálisat"majd nézhetsz ,hogy milyen a családja.Ha annyira tetszik a barna bőr keress szolis pasit és kész.

Én csak szánalmat érzek ha meglátok egy magyar-cigány párt...nameg haragot,mert nem szabadna ezekkel keveredni:S

2010. aug. 27. 16:44
 19/37 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat

Tudom, hogy nem örülnének neki a szüleim/sajnos/, de engem nem érdeklne.Ha pedig olyan lenne amilyet én szeretnék,vagyis normális akkor ők is elfogagnák és még talán szeretnék is.

2010. aug. 27. 16:44
 20/37 anonim ***** válasza:

16:44

Egy magyar meggondolja, kit van joga bántani? Akkor miért tartunk ott, hogy cigány családokat (köztük gyerekeket, akik aztán tényleg nem tehettek semmi rosszat) irtanak ki - géppuskával megsorozva őket?

Van egy jellegzetes szaguk? Régen a feketékre mondták ezt, emlékszel?

Kedves 16.39, nem haragudtam meg, mint mondtam, inkább elszomorított, amit írtál. Jómagam örmény-zsidó származású vagyok (talán említettem az első válaszomban) és nagyon sok rasszista (palesztingyűlölő) zsidót ismerek. Ismerek olyan cigányt is, aki megtagadta a származását, miután értelmiségi lett, de kifejezetten rasszista megnyilvánulást cigánytól most hallok először (valami olyasmit mondtál, hogy a magyaroknak csak a jó vastag *** kell..nem tudom szó szerint idézni, na erre gondoltam). Ha azt akarjuk, hogy megváltozzon a helyzet - én nagyon szeretném - akkor okosan kell viselkedni. Ehhez mindig mindkét félre szükség van, de ha már senki nem okos, az kész katasztrófa. Ha a cigányokból az ellenük való uszítás azt váltja ki, amit belőled (mert itt bőven uszításról van szó), azzal csak ürügyet szolgáltatnak az ellenük uszítóknak. Valakinek muszáj okosabbnak lennie, mert így nagyon nehéz lesz.

2010. aug. 27. 19:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!