Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz, hogy tetszenek a cigány pasik? (lent)
Figyelt kérdés
Nem mindegyik.
-a barna bőrű pasik tetszenek
-rossz fiús külső
Olyannal jönnék össze aki:
-aki tiszta
-velem kedves, de másokkal kemény
-nem büdős
Nem tudom , ha meglátok egy cigány pasit, aki jó ruhában van és nem olyan félénk az jobban vonz , mint pl egy magyar pasi aki jó ruhában van, de fehér a bőre.
Utolsó hozzászólónak:Arra még nem gondoltál,hogy lehet nem puszta véletlenségből történtek ezek a dolgok?
Amit ezek a szennycsatornák sugároznak az csak az érem egyik oldala.Nyilván a média csak azt adja a népnek amit "szabad",manipulálnak,de ez más téma.
Arra gondoltál,hogy talán a fegyveres támadók rokonait,gyermekeit ezek a romák megtámadták,csak sajnos ez ellen a hatóságok semmit sem tettek?
Nekem is volt már agyrázkódásom,mert egy cigány lány a földbe verte a fejem.Semmi nem lett az ügyből.Azonban ha ezt én teszem vele én vagyok a rasszista,tele lenne az üggyel a híradó...Bocs eltértem a témától
2010. aug. 28. 13:06
22/37 anonim válasza:
Ja és mégvalami a "jellegzetes szagra"reagálva:
Ezt nem hallomásból vagy pletykák révén írtam.Ne mond,hogy te nem tapasztaltad,hogy igényesnek néz ki,tele van fujva parfümmel,tiszta ruha stb.,mégis ott van az a füstös kellemetlen szag.De bár csak ez lenne a baj.Magasról tennék rá,ha normálisan viselkednének.
2010. aug. 28. 13:10
23/37 anonim válasza:
Nem tudom, milyen ügy állt a háttérben, lehet, hogy semmilyen (valószínű lenne, mivel egy támadássorozat része volt az eset), lehet, hogy volt konfliktus. De egyrészt nem tudom, ki kezdte, másrészt mindegy is, mert a gyilkosság az gyilkosság. Az pedig, hogy gyerekestül támadunk meg egy családot...az valami ennél is durvább.
2010. aug. 28. 15:25
24/37 anonim válasza:
Igen gáz lenne. Gyalázat
2010. aug. 28. 18:03
25/37 A kérdező kommentje:
De miért?Ha kedves , normális.
2010. aug. 28. 18:07
26/37 anonim válasza:
Ha elolvastad amiket eddig írtak,akkor tudod,hogy miért lenne "gáz".De ha te ugy ragaszkodsz hozzá akkor szerintem senki sem tart vissza.
Nem a mi dolgunk,majd rájössz magadtól.
2010. aug. 29. 00:50
27/37 anonim válasza:
A rasszistákkal nem kell foglalkozni, cigányok közt is vannak rendesek és szemetek, ugyanúgy, mint köztünk magyarok között. Szóval nem gáz, ha kedves a srác és bejön neked akkor járj vele nyugodtan. 19/L
2010. aug. 30. 00:59
28/37 anonim válasza:
Most a "rosszfiúk" jönnek be vagy a cigányok? Mert más, ha valaki simán tahó, és más ha cigányosan tahó. NEM VAGYOK RASSZISTA, de ha egy cigány tahó, és úgymond "rosszfiús" akkor ott már bicskás dolog van. Én a helyedben csak csendes, jóltanuló cigánnyal jönnék össze, ha már mindenképpen az kell.
2010. aug. 30. 01:43
29/37 IQnindzsa válasza:
Nos... Gondolkodtam egy ideig ,hogy valaszoljak-e a kerdesre. Vegul ugy dontottem ,hogy megteszem. Kezdjuk azzal ,hogy nem rasszista vagyok. A rasszistak faji alapon / borszin alapjan diszkriminaljak embertarsaikat. Ennek ellenere en Utalom a ciganyokat de a viselkedesuk miatt! Nem erdekel ki zsido... nem erdekel ki neger... amig beilleszkedik a tarsadalomba. A kerdesed az volt ,hogy gaz lenne ha cigannyal jonnel ossze? Igen gaz. Azert mert kikurnal magaddal. Azert mert ledugna a es nem lennel mas mint egy jo sztori a cigo haverjaval. Felreertes ne essek. ISMEREK normalis es intelligens ciganyt akit buszken nevezek a baratomnak... De a 'rosszfius' kulso minden valoszinuseg szerint 'rosszfius' belsot is takar. Tenyleg azt akarod ,hogy egy 'magyar ge.i szopos ribanc' legyel? Bizom benne ,hogy ezt te magad (a jozan eszed) sem akarja es azert tetted fel a kerdest. Ha meg nem tudlak meggyozni akkor ugyis baromira mindegy ,hogy mit irogatok. A vege ugyis siras, megalazas es rosszabb esetben egy cigany pulya lesz a mehedben... GONDOLKOZZ!!!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!