Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tanácstalan vagyok, hogy merre kellene lépném a kapcsolatunkban. Túlzottan féltékeny lennék vagy ez normális?
Megadatott egy szituáció amikor a barátnőm telefonját használtam, természetesen a tudtával, mert nézegettem benne a közös képeket, amikor messengeren megláttam, hogy más fiúkkal beszélget. Felhoztam neki a problémát és azt mondta csak én számítok neki, soha nem tudna megcsalni és bármit megtenne, hogy bízzak benne, az instagramon az összes fiú ismerősét kikövette 1-2 kivétellel, ami nem tudom véletlen vagy tudatos lett volna. Ezek igazából régi ismerősei talán, de nem vagyok benne biztos hogy személyesen is ismerné őket. Igazából az a fura, hogy együtt vagyunk 9 hónapja és a kapcsolatunk első 3-4. hónapjaiban nem is vettem észre ilyeneket, amikor megláttam a telefonjában hogy hívásozni szokott egy “6 éve meglévő ismerősével, természetesen róla sem hallottam egy szót sem idáig.” Az utóbbi időben pedig egyre több fiú társaságát keresi, sőt a legtöbbel még élőben is találkozott már, persze én semmi ilyesmiről nem tudtam egy szót sem, még a beszélgetésekről sem. Szerinte túl féltékeny vagyok, és őt “nem lehet birtokolni” ami nem is célom, szimplán annyit szeretnék mint amennyit én adok, hogy más fiú társaságát kizárja, természetesen a legjobb fiú barátairól tudok de abból max 1-2 van, szóval nem sok. Már az első alkalomnál megígérte, hogy nem lesz több ilyen, de eddig ahányszor ez a szituáció adódott mindig rájöttem hogy egyfolytában kapcsolatot tart más fiúkkal is valamilyen formában.
Szerintetek mi tévő legyek? 9 hónap kapcsolatot rúgjak fel, vagy minden menjen a történtek szerint.
A féltékenység egy mentális betegség eredménye. Nem normális.
A szöveged nem olvastam el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!