Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jogosan ordította le a fejem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan ordította le a fejem?

Figyelt kérdés
Friss jogsim van kaptam a paromtol egy autót ajándékba, nagyon örültem neki. Ma az ő autóját vittem el ami egy nagy állat az enyemhez képest és meghuztam véletlenül. Haza jött munkából egyből észrevette mert nem úgy volt a kocsi ahogy hagyta. Olyan balhét lerendezett hogy csak pislogtam. Nyilván nem direkt volt sajnálom is de nehogy már a kocsija epsege fontosabb legyen mint én. Egy autó bármikor pótolható szerintem. Mielőtt azzal jönnétek miért nem a sajátom vittem azért mert megakarom szokni a nagyobb autót is.
2021. júl. 13. 20:54
1 2 3 4 5 6
 41/53 anonim ***** válasza:
36%

De, olyan kapcsolatban élek. Az meg nem engem minősít, hogy képtelen vagy értékelni egy ajándék!!!! autót és a pasidnak már most ígérgetnie kell neked egy új autót. Fuhh.

Kaptál egy autót, vezethetsz amennyit csak akarsz. Tanuld már meg értékelni.

2021. júl. 14. 12:19
 42/53 anonim ***** válasza:
93%
Mondom, a közös kassza tuti abból áll, hogy te beleadsz havi 50-et ő meg 1 milliót. Aranyásó vagy. Szerencséd, hogy a fickód még ilyen veled. Használd ki jól...
2021. júl. 14. 16:55
 43/53 A kérdező kommentje:
Kedves 40!Rosszul fogalmaztam, bocsi. Meglepetés volt az autó fogalmam nem volt róla hogy azt akar venni egyszer csak beállított vele. Jelenleg gyeden vagyok úgyhogy igen eltartanak még 1 évig.
2021. júl. 14. 18:56
 44/53 anonim ***** válasza:
37%

A közös kassza nem az, amikor tudod a faszid kártyájának pinkódját..

Itt fejezném be veled a közösködést addig, amíg te a saját pénzedből ki nem fizeted a javítást, utána mehetne megint a közös kassza.

2021. júl. 14. 20:05
 45/53 anonim ***** válasza:
67%
Te jó ég és még szaporodtál is? Ha egy autóra így vigyázol, hogy vigyázol a gyerekedre? Tudod kérdező a városunkban is van egy faszi, aki autósboltos és úgy lett az, hogy jó helyre házasodott. Ezt ő is megmondta. Házasodni tudni kell. Így lett Harley Davidson, anyám kínja Ford és stb. Te kb ugyanez az eset vagy. Jó helyen tetted szét a lábad. A családban is volt ilyen hozzátartozó, aki ezt a mentalitást képviselte mint te.
2021. júl. 14. 21:06
 46/53 anonim ***** válasza:
46%
Hát igen, szerencsétlen pali megszívta, de hátha benő a feje lágya a kérdezőnek egyszer, és nem teszi tönkre szerencsétlent.
2021. júl. 14. 22:42
 47/53 anonim ***** válasza:
76%
Te valami hülye,eltartott, agyatlan, pénzes kis pi.csa lehetsz. Sorry :)
2021. júl. 14. 23:08
 48/53 A kérdező kommentje:
Jobban élünk mint az átlag, az tény! Kedves Válaszoló! Ha már értékeknél tartunk én egy Toyota Hiluxot húztam meg. Páromnak ez volt az álma ezért akadt ki. Nekem Fiat 500 van egyébként imádom, csajos autó. De egy gyereket ne tegyünk már össze egy használati tárggyal. A gyerek mindennel fontosabb!!!
2021. júl. 15. 08:50
 49/53 anonim ***** válasza:
100%
A gyerek is érték, az autó is érték. Mindkettőért felelősséggel tartozol. Tehát a párhuzam adott. Én a helyében elhagytalak volna a gyerektől függetlenül.
2021. júl. 15. 09:46
 50/53 anonim ***** válasza:
100%
Remélem a gyereket nem fogod arra tanítani, hogy nyugodtan szó nélkül vegye el más cuccát, még akkor is, ha a másik megmondta, hogy ne!
2021. júl. 15. 10:37
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!