Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jogosan ordította le a fejem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan ordította le a fejem?

Figyelt kérdés
Friss jogsim van kaptam a paromtol egy autót ajándékba, nagyon örültem neki. Ma az ő autóját vittem el ami egy nagy állat az enyemhez képest és meghuztam véletlenül. Haza jött munkából egyből észrevette mert nem úgy volt a kocsi ahogy hagyta. Olyan balhét lerendezett hogy csak pislogtam. Nyilván nem direkt volt sajnálom is de nehogy már a kocsija epsege fontosabb legyen mint én. Egy autó bármikor pótolható szerintem. Mielőtt azzal jönnétek miért nem a sajátom vittem azért mert megakarom szokni a nagyobb autót is.
2021. júl. 13. 20:54
1 2 3 4 5 6
 1/53 anonim válasza:
97%
Megkérdezted előtte a párodat is, hogy elviheted a kocsit?
2021. júl. 13. 20:58
 2/53 anonim ***** válasza:
97%
Nem állok senki oldalára, de erről szóltál neki, hogy az ő kocsiját vinnéd el? Mert ha csak úgy elvinnék az autómat szó nélkül, és még meg is húznák, akkor én is egy kicsit dühös lennék, főleg hogy tudom hogy az illetőnek friss jogsija van. Legalább megvárhattad volna vele a párodat, elmondhattad volna neki hogy meg akarod szokni a nagyobb autót, stb. De ez csak az én véleményem.
 3/53 anonim válasza:
97%
Hát már nem azért, de én se örülnék, ha engedély nélkül fognád a kocsim, elvinnéd, kárt tennél benne úgy, hogy rendelkezel saját autóval. Megértem a párodat. Valószínüleg ha valami történt volna veled, akkor más lenne a szitu, de hát nem történt, szóval.
 4/53 anonim ***** válasza:
96%
Arra nem gondoltál, hogy azért vett neked autót, hogy ne az övét húzd meg?
2021. júl. 13. 20:59
 5/53 anonim ***** válasza:
97%

Amíg a sajátoddal sem vagy összeszokva - friss jogsisként meg nemrég kapott autó esetén ez biztos így van - addig ne akarj másikkal menni.

Másrészt soha nem szabad más autóját megkérdezés nélkül elvinni, még gyakorlott vezetönek sem, nemhogy kezdönek!

Meg ugyan egy autó pótolható, de nem ingyen, és a stílusodból ítélve eszedbe sem jut, hogy te fizesd ki a javíttatást.

2021. júl. 13. 21:04
 6/53 anonim ***** válasza:
90%
Rendben kérdező fizesd ki! Vannak fényező műhelyek ahol gyári minőségű fényezést tudnak csinálni. Csak és kizárólag ezt fogadnám el tőled. Nem pislogni kell, és nem szokni a nagyobb autót friss jogsival. Szeretem, amikor az ilyen kis szedett vedett ribik beszállnak anyu apu autójába aztán menni sem tudnak vele. Hány ilyet látok... Borzasztó
2021. júl. 13. 21:09
 7/53 anonim ***** válasza:
27%
A párod a rokonod?
2021. júl. 13. 21:09
 8/53 anonim ***** válasza:
95%

"azért mert megakarom szokni a nagyobb autót is."

Mindezt úgy, hogy friss a jogsid és a saját autódat sem szoktad meg? Az meg hab a tortán, ha meg sem kérdezted, hogy elviheted-e az autóját. Szerinted jogos a felháborodása? Mert szerintem rohadtul.

2021. júl. 13. 21:11
 9/53 A kérdező kommentje:
Közös kasszan vagyunk úgyhogy együtt fizetjük ki. Egyébként nem kérdeztem meg mert tudtam hogy nemet mond el is vitte a kulcsot magával a potkulccsal mentem el.
2021. júl. 13. 21:12
 10/53 anonim ***** válasza:
97%

Nagyobb autót mi a búbánatnak akarod szokni ha most szerezted a jogsid? Előbb tanulj meg vezetni azon amit kaptál. El se kérted, kárt is tettél benne, és még csodálkozol.. térj már észhez, fordítva ülsz a lovon.

Fizesd ki a javítást és soha többet ne vezesd az autóját mielőtt elkérnéd. Bár én nem is adnám ezek után. Előbb szerezz kellő rutint a saját autóddal, amit tőle kaptál.

Ez a sztori amúgy annyi ponton támadható, hogy vagy troll vagy, vagy pedig nagyon hülye.

2021. júl. 13. 21:13
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!