Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jogosan ordította le a fejem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan ordította le a fejem?

Figyelt kérdés
Friss jogsim van kaptam a paromtol egy autót ajándékba, nagyon örültem neki. Ma az ő autóját vittem el ami egy nagy állat az enyemhez képest és meghuztam véletlenül. Haza jött munkából egyből észrevette mert nem úgy volt a kocsi ahogy hagyta. Olyan balhét lerendezett hogy csak pislogtam. Nyilván nem direkt volt sajnálom is de nehogy már a kocsija epsege fontosabb legyen mint én. Egy autó bármikor pótolható szerintem. Mielőtt azzal jönnétek miért nem a sajátom vittem azért mert megakarom szokni a nagyobb autót is.
2021. júl. 13. 20:54
1 2 3 4 5 6
 21/53 anonim ***** válasza:
94%

Hát ne is haragudj, de ha vennék a páromnak kocsit, aki már csak azért is az enyémet vinné a kifejezett kérésem ellenére (úgy, hogy még a kulcsot is elvinném) és még kárt is tesz benne... Repülne, mint az a bizonyos macska.

Kérdésedre a választ már mindenki megmondta: igen, jogosan kiabálta le a hajad. Nem kell értetlenkedni. Neked rosszulesett a lecseszés, neki meg az, hogy tönkreb*sztad a kocsiját.

2021. júl. 13. 21:37
 22/53 anonim ***** válasza:
80%
De te fizeted a felét. Legalább a neveden van? Ha nem, akkor az a helyzet, te vettél egy fél autót a párodnak.
2021. júl. 13. 21:39
 23/53 anonim ***** válasza:
92%

"Egy autó bármikor pótolható"

Hhja, végül is mindenkinek van pár százezre egy használt kocsira, vagy pár milliója egy vadi újra. Minek is vigyázok az enyémre, nem is értem...

2021. júl. 13. 21:39
 24/53 anonim ***** válasza:
75%
De ócska trollkérdés, pasitól, ahogy már megszokhattuk. De a célját elérte, mindenki szidja a nemlétező nőt hogy mekkora pitsa.
2021. júl. 13. 21:49
 25/53 A kérdező kommentje:
Amúgy jobban érzitek magatokat hogy pluszba még belém rugtok egyet mikor igyis rosszul érzem magam. Nyilván meg lesz csinaltatva az autó de még egyszer leirom közös pénzből lesz mivel együtt élünk. Nincs olyan hogy te vagy az én pénzem. Nem az én nevemen van mivel az övé, amit nekem vett az az én nevemre van iratva. Ezért nem fog elhagyni, kiengesztelem, megbeszeljuk aztán megbekel.
2021. júl. 13. 21:49
 26/53 anonim ***** válasza:
97%
Nem tudom, hogy mit a közös kasszán lovagolsz. Itt arról van szó, hogy voltál olyan "aranyos", hogy egy ekkora balf*sz dolgot csináltál, és ennek tudatában még te nem tudod megérteni, hogy miért van mindenki kiakadva. Nem csak a párod, de még mi is. Ez egy nagyon elcseszett húzás volt, és egy felesleges pénzkidobás A KÖZÖS KASSZÁBÓL ugyebár.
2021. júl. 13. 21:55
 27/53 anonim ***** válasza:
84%

Nem beléd rúgnak, csak teljesen olyan a kommentjeidből, mintha nem érzékelnéd a dolog fontosságát.

Feltettél egy kérdést, és válaszokat kaptál. Teljesen jogosan ordította le a fejedet. Csodálom, hogy csak ordított, és nem kapott agyvérzést, én tuti elmentem volna.

Itt nem az számít, hogy kinek a pénzéből lesz megcsináltatva.

Engedély nélkül elvitted az autóját, amit tudod jól, hogy nem adott volna neked, mert ismer téged annyira, hogy nem vagy még profi sofőr és be is igazolódott.

Mostmár nem rosszul érezni kell magadat, hanem többet nem nyúlunk más tulajdonához az engedélye nélkül, ilyen egyszerű.

Ez kb. az, hogy én sose nyúltam anyám táskájába meg pénztárcájába az engedélye nélkül.

Ugyanez más használati tárgya, ami nem közös hanem az övé.

2021. júl. 13. 22:02
 28/53 anonim ***** válasza:
25%
Végül is jobb mintha valami gond van és utána még jobbna letol.
2021. júl. 13. 22:03
 29/53 anonim ***** válasza:
88%
Az azért megvan kérdező, hogy ha úgy vesszük te konkrétan elloptad a kocsiját? Ha én elviszem a párom kocsiját 1. megkérdezem, hogy elvihetem-e, 2. a párom már előre megengedte, hogy bármikor használjam, nálad egyik sem volt opció ugye.
2021. júl. 13. 22:08
 30/53 anonim ***** válasza:
80%
Ott is hagynálak a g.cibe. Ez milyen már? A más tulajdonát elviszed, megrongálod, aztán elvárnád,hogy mivel nő vagy, még csak le se csesszen. A minimum az lenne, hogy elhagylak és kifizettetem veled. Felnőtt ember vagy bszod... nem tulajdonítunk el autót. Nem véletlenül mondott volna nemet neked a kölcsönkért autóra, mivel látszik, hogy egy picit se lehet rádbízni semmit.
2021. júl. 13. 22:31
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!