Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért viselkedik így velem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért viselkedik így velem a párom?

Figyelt kérdés
Ne kövezzetek meg, nem a párom pénzére hajtok. Azt tudni kell róla, hogy nagyon jó munkahelye van és a szülei sem panaszkodhatnak, bármikor megvesznek "zsebből" egy új luxusautót. A párom nagyon jó anyagi helyzetben van és sokszor utal rá, hogy ő velem hosszútávra tervez mégis nagyon magának való velem szemben. Ha elmegyünk akárhová mindig kifizetetti velem a részemet. Én még csak diákmunkán vagyok, mivel 18 éves vagyok. Szinte semmi keresetem nincs, az enyémhez képest az öve 20x több. Több, mint egy éve vagyunk együtt. Miért csinálja ezt? Néha azért rosszul esik, hogy egy gombóc fagyi után közli, hogy legközelebb én fizetem az övét is. Ha nekem van egy nagyon kevéske kis pénzem is, tegyük fel 3000Ft azt is megosztom vele ő meg több millióból nem képes beáldozni egy kajálásra vagy csak egy fagyira sem
2021. júl. 13. 15:21
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Egy gombóc fagyit se veszel vissza neki?Azt is mondani kell?

Ilyen skót vagy?

2021. júl. 14. 04:45
 12/12 anonim ***** válasza:
Több mint egy éve vagytok együtt, és még sem vagytok együtt. Szomorú.
2021. júl. 18. 15:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!