Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért viselkedik így a párom "barátja"? "
Kicsit érdekes ez a téma. Kicsit kényes is. Viszont engem egyre inkább zavar. Hiába pasi akkor is.
Szóval a páromnak van egy amolyan meleg "haverja/barátja. Már 1eve jóba vannak illetve a csávó előtte is ismerte. Aki idősebb jóval viszont nagyon éretlen. Szóval mikor nem vagyunk együtt a párommal állandóan ki akarna sajátítani. Hogy menjen át hozzá beszélgessenek, mindenféle néven becezgeti. Ha hamarabb menne el el kezd hisztizni hogy miért megy mit csinál. Ha meg át hívja és nem megy az akkor is be duzzog rá. Mondta már a barátom hogy ne becezgesse és álljon le mert ez sok és nincsenek együtt. Olyankor észbe kap de újból elkeudi. Természetesen előttem nem mutatja ezt de nagyon feltűnően akarna valamit a barátomtól. Aki leszogezte neki ha közeledik felé és ki akarna vele kezdeni onnantól kezdve annyi volt a barátságnak. Akkor mentegetozott hogy Jajj nem túl fiatal vagy hozzám egyébként is. Ahha nem úgy látom h ez zavarja. Nem tudom lehet hülyeség de van bennem egy kis féltékenység. A barátom is nem hogy rá hagyná inkább ezt a barátsagot ha hívja sokszor inkább at megy hogy ne hisztizzen. Mert számít rá dolgokban és ha nemet mondd hozzá vágja a dolgokat és nincs kedve hallgatni elvileg. De akkor is kB mintha együtt lennének. Meg ha én hisztiznek. de egy barát aki meleg is ráadásul
Mit csináljak mondjam hogy szakítsa meg vele a kapcsolatot vagy hagyjam és ne avatkozzak bele?
Miért van az, hogy én nem tudok összeszedni a csajt amikor még a látens melegeknek is simán összejön.
Beszéld meg vele ha nem akarja megbeszélni akkor vagy nyeld le vagy hagyd ott.
Azért viselkedik így, mert szerelmes a barátodba. Ketten kevesek vagytok hogy erre rázizzenjetek?
Ne sajnálja meg a barátod ha áthívja és behisztizik, próbáljon vele kevesebb kontaktot tartani, mert ha állandóan együtt lógnak a srácnak nem tudnak elmúlni az érzései és csak szenvedni fog, ti meg a hisztitől.
Nyugodtan elmondhatod a véleményedet a barátodnak, csak ne támadd le és ne te hozd fel neki hogy ne találkozzon a sráccal. Ha rájön hogy ezzel csak árt hogy minden szavára ugrik a szerelmes fiúnak, akkor majd észbekap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!