Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha a párom egyszerűen úgy viselkedik, mint aki megőrült, a munkája miatt?
Most a karanténkialakításban kell részt vennie, de nem eü. dolgozó...Állandóan csak a vírusról beszél, kiabál, fáradt, tőlem megértést vár, de rám sosem figyel oda, már találkozni sem akar velem, mert ő fáradt, ideges és csak ő, ő és ő. Nincs gyereke, a szüleihez se megy, mégis mintha megőrült volna esküszöm. Én nem pánikolok, igyekszem okosan kezelni a helyzetet, de a párom újabban beszámíthatatlan lett, vagy mi erre a jó szó. Én értsek meg mindent, toleráljak mindent, szexet mint olyat felejtsd is el.
Mit tegyek? Én ezt már nem nagyon tudom kezelni, olyan mintha megőrült volna...
#1 mintha itt a többség értelmes lenne....
Mondjuk ezt mondd el neki is.
Elhiszem,hogy ez a járványhelyzet most mindenkinél feszült légkört teremt, bárhol dolgozik. Van aki a munkáját veszíti el, van aki pont a munkája kapcsán kerül szervező/veszélyhelyzetbe, megoldást/végrehajtást eszközölve.
Szociális szférában dolgozom, idősek között, integrált intézmény vagyunk. Gondolhatjátok,hogy ide is jönnek az utasítások.
A párom közigazgatásban vezető, az iskolák, óvodák, bölcsődék bezárása Neki is intézkedések sorozatát vonja maga után.
Idősek a szüleink, a gyerekem fokozottan járványveszélyes helyen él.
Mégsem eshetünk egymásnak, inkább próbáljuk nyugtatni a másikat, meghallgatni és ötletelni.
Nem hinném,hogy van olyan akit most ez a járvány nem érint valami módon, de az nem megoldás,hogy családon belül is dilisek legyünk.
Én azért a kérdező helyében megpróbálnék beszélni a párjával erről. Azt viszont elhiszem,hogy az összebújáshoz most nincs kedve/hangulata/igénye, ezt Neked kell elfogadnod kérdező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!