Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha a párom egyszerűen úgy viselkedik, mint aki megőrült, a munkája miatt?
Most a karanténkialakításban kell részt vennie, de nem eü. dolgozó...Állandóan csak a vírusról beszél, kiabál, fáradt, tőlem megértést vár, de rám sosem figyel oda, már találkozni sem akar velem, mert ő fáradt, ideges és csak ő, ő és ő. Nincs gyereke, a szüleihez se megy, mégis mintha megőrült volna esküszöm. Én nem pánikolok, igyekszem okosan kezelni a helyzetet, de a párom újabban beszámíthatatlan lett, vagy mi erre a jó szó. Én értsek meg mindent, toleráljak mindent, szexet mint olyat felejtsd is el.
Mit tegyek? Én ezt már nem nagyon tudom kezelni, olyan mintha megőrült volna...
Jellemző. Kívülről lehurrogod, holott a legnagyobb s*zarban kell dolgoznia erőn felül, bezzeg ha te neked kéne csinálnod akár egy órát is már elállna a szád.
Komolyan, hogy élhetnek ilyen emberek?! Bottal nem piszkálnám az ilyet.
Itt már megtették a bunkók és a paranoiások. Húst már nem nagyon fogsz kapni. Még jó, hogy a hentes a haverom és elrakott egy pár kg csirkecombot, amikor jött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!