Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párom miért viselkedik velem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom miért viselkedik velem így ?

Figyelt kérdés
Ha valami gond van az életemben szinte soha nem kapok egy kicsi lelki támogatást se. Általában ha elmondom hogy mi bánt akkor is semmi kedves szót vagy akármit nem kapok hanem inkább el kezd magáról beszélni. Próbáltam már ezzel kapcsolatban beszélni vele hogy ez a egész mennyire rosszul esik nekem de soha nem változott semmi. Állítása szerint ő nem tudja jól kezelni ezt az egész lelkizős dolgot. Lehet hogy igazat mond de a viselkedéséből nekem nagyon az jött le hogy nem igazán érdekli ha valami történt velem. Most is inkább lelépett aludni mint hogy meghallgasson...
2021. jan. 15. 01:04
 1/9 Stark2000 ***** válasza:
53%
Jó lenne tudni másokkal szemben hogyan viselkedik. Pl ha barátai is azt mondják, hogy sosem volt lelkizős típus, akkor egyszerűen ő ilyen.
2021. jan. 15. 01:13
 2/9 anonim ***** válasza:

Célszerű lenne ahelyett, hogy elmondod mennyire rosszul esik neked valami amit nem csinál, inkább célirányosan azt közölni, hogy mire van szükséged abban a helyzetben tőle, mert ugye ő felvállalta, hogy nem tudja jól kezelni, ezért érdemes kifejezni tisztán az igényeid.

Például: "Most nagyon végtelenül szomorú vagy Béla ez és ez miatt, és szeretném ha megjallgatnál engem."

Vagy...

"A szomszéd öregasszony meghalt, ezért szeretném ha most simogatnad a hatamat mert attól jobb lenne nekem..."

Próbáltad már ezt?

2021. jan. 15. 01:16
 3/9 A kérdező kommentje:
Ha vele történik valami mindig elő jön a lelkizős énje. Akkor rengeteg ideig tud beszélni a problémáiról akárkinek. Viszont amikor meg másnak kéne segítség akkor már nem nagyon van kedve az egészhez.
2021. jan. 15. 01:21
 4/9 anonim ***** válasza:
91%
Szimplan onzo.
2021. jan. 15. 01:26
 5/9 anonim ***** válasza:

Igazat mondhat.

Sajnos az is igaz hogy nem érdekled őt.

Nekem volt egy ilyen barátom aki csak magáról beszélt mindig,de komolyan,mondhatni csak magával foglalkozott,mindig magáról beszélt,ezért meg is szakítottam vele a kapcsolatot.

Én itt próbálok az emberekkel foglalkozni erre ők meg le 💩.

Egyre jobban azt érzem hogy inkább nem nyitok mostmár senkinek sem.

Ha nekem lenne ilyen kapcsolatom én biztos véget vétnék neki,még meg sem akarja beszélni.

Nem tudom de egy jó kapcsolatban szerintem mindent meg kell tudni beszélni,sokat is kell beszélgetni egymással az érzésekről is kell tudni.

Ha nekem lenne egy kapcsolatom én szeretnék a társammal mindent megbeszéni,nem azt mint sok kapcsolatban csak el vagyunk egymás mellet esetleg ha nem tetszik valami akkor veszekedünk.

Lehet hogy én gondolkodom

rosszul?

22F

2021. jan. 15. 01:26
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
"Állítása szerint ő nem tudja jól kezelni ezt az egész lelkizős dolgot." és "Ha vele történik valami mindig elő jön a lelkizős énje." -ezek nyilván szemben állanjk egymással. Ezt empátiahiánynak hívják. Szeretnél ilyen szülőt a gyerekeidnek?
2021. jan. 15. 02:23
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Dobd ki és keress egy olyat akit érdekelsz. Komolyan. Nem fog megváltozni, legalábbis neked nem.. talán ha elég pofont kap az élettől emiatt, de még akkor is kétlem. Az exem is ilyen volt. óriási hiba lett volna hozzámenni meg gyereket szülni neki.

Azóta sincs senkije mert igazából saját magán kívül más nem is érdekli.

2021. jan. 15. 04:53
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Érzelmileg silány, merev.
2021. jan. 15. 05:51
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Hülye bunkó gyerek lehet, a helyedben leépíteném.
2021. jan. 15. 05:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!